Witam
Czy jest możliwość dodania do tego moda osobnego pliku z rodzajami broni i artefaktów? Tak jak jest np w starej "Soljance’'. A może jakieś namiary na spawnera.
pozdrawiam
Witam
Czy jest możliwość dodania do tego moda osobnego pliku z rodzajami broni i artefaktów? Tak jak jest np w starej "Soljance’'. A może jakieś namiary na spawnera.
pozdrawiam
“osobnego pliku z rodzajami broni i artefaktów” - W jakim sensie “pliku”?
Katalog z listą broni i plik aretfacts z rozszerzeniem ltx. A może masz jakieś namiary na spawnera?
A może ktoś ma namiary na jakiś weapon mod pack do tego moda ?
Kolejne pytanie: lektora bym potrzebował.
Pozdrawiam
Do OP-2 nie będzie możliwości zdobycia lektora - chyba, ze zatrudnimy z własnej kasy .
Trzeba ukłonić się aby zrobił napisy do istotnych dialogów. Nie jest ich znów tak wiele.
Gdzie dostać śpiwór? Bo miałem problem ze zmęczeniem ( rozmyty ekran) , na razie poradziłem sobie dawką energetyka ale nie wiem czy wystarczy potem.
Trochę zawaliłeś, bo śpiwór się dostawało za zadanie na Kordonie z samego początku gry. Teraz powinien mieć go Sidorowicz, ale za grubą kasę.
Dzięki. Sidorowicz go miał, i wcale nie był taki drogi. Pozdrawiam.
Inne pytanko? Właśnie zabrałem walizkę z danymi z posterunku wojskowych (misja od Sidora). Zrobiłem tam małą rozwałkę. Była tam też inna grupa stalkerów neutralnych która atakowała posterunek ( raczej żadnego nie zabiłem). Może mieć to jakiś wpływ na fabułę jeśli ktoś z nich zginał itp?
Ale przecież w OP-2 tam gdzie są nowe głosy to są napisy. A po co wrzucać do podstawkowych dialogów kiedy i tak wiadomo co mówią albo można też przywrócić stare dźwięki.
W OP-2 są takie sterty przeróżnej broni i pancerzy, że nawet nie potrafię sobie wyobrazić co taki dodatkowy weapon pack miałby zawierać. Chyba prywatny czołg ( który może i by się przydał w pewnych sytuacjach :))
Do czego ci potrzebny lektor?
Tak, ci stalkerzy na posterunku wojskowym są ważni. Nie zaleca się do nich strzelać a po wybiciu żołnierzy grzecznie podziękować za pomoc w potrzebie. Wtedy może znowu ci kiedyś pomogą.
Ale pomimo sterty broni w 2.1 jeszcze kupę dodadzą
Także -u doczekasz się.
Coś po tych dodatkowych 20 lokacjach w 2.1 musi się perzcież poniewierać