Bugtrap na całego/większa waga

Jako że forum xXcenzuraXx padło piszę tutaj.

Otóż mam moda any NPC trade i 500 kg i ma dziwny problem. Otóż błędy przy przechodzeniu między lokacjami jakoś przeboleje, ale na chwilę obecną mam problem taki, że kiedy chcę wejść do podziemi Agropromu w momencie kiedy wyskakują z nich mutanty, łapie mnie bugtrap. Nie ważne czy gram z modem, bez moda itd. Oczywiście problem wynika z tego, że mam moda 500kg zainstalowanego - grę od początku przechodziłem z tym modem.

Moje pytanie jest następujące - czy ktoś zna sposób na zwiększenie możliwej ilości przenoszonych gratów do np. 500 kg ale w bezpieczny sposób abym mógł normalnie grać? A jeszcze lepiej jakby ktoś był w stanie naprawić to tak, abym mógł grać dalej (jakby co to wcześniej nie miałem tego problemu, a przez agroprom i podziemia przechodziłem z 10 razy na modach/patchach itd.). Jakby co mam patch 04.

Liczę na pomoc :lol:

Co do patcha to na wspomnianej stronie była burzliwa dyskusja o tym patchu i efekt był dwuznaczny - część osób twierdziła, że mocno utrudnia grę (słabsza wydajność) no i co najważniejsze stare save-y choć powinny nie działają.
A nie mam ochoty zaczynać od początku - owszem to tylko Agroprom, ale w tym czasie zdążyłem już zrobić tak wiele questów, że nie mam już chęci grania od początku (po kilkunastu przejściach etapów do Limańska i obeznaniu się z wszystkimi możliwymi questami po prostu się nie chce :lol: )
No dobra zobaczymy.

I looknij do tematu: “sejwy”. Tam znajdziesz kilka, po prostu sobie wrzucisz, i po problemie. A tak notabene: dużo tych paczów będzie jeszcze?

Zainstaluj najnowszego patcha. Jest u nas - na pewno Ci pomoże. Powtórzę jeszcze raz, że moim zdaniem naprawia on 80% błędów w grze, a mody można śmiało wgrywać.