BugTrap

Hej, po zainstalowaniu moda napotkałem problem z jego uruchomieniem. Do tematu załączam loga, pomóżcie mi zidentyfikować źródło problemu, bo ja kompletnie się na tym nie znam. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

LA DC 1.4002

xray_mateusz.log

@Apex coś jest nie tak z teksturami. Czyli, albo zmniejsz jakość oświetlenia i pobaw się też suwakami jakości tekstur. Powinno pomóc, a jak nie - stawiaj od nowa.

Problem w tym, że nawet nie mogę uruchomić gry, bo pojawia się BugTrap z logiem z pierwszego posta. Próbowałem robić reinstall, ale dalej gra nie może się uruchomić… Chyba dam sobie spokój i poczekam na spolszczenie do 1.4005. Obawiam się tylko, że również napotkam podobny problem co z 1.4002, a wtedy będę musiał szukać problemów w swoim komputerze.

czy udało Ci się uruchomić grę http://online.freeware.info.pl/indy-cat.html za pierwszym razem? Bo jeśli bugtrap wyskoczył po zmianie ustawień, musisz usunąć plik z ustawieniami. Wtedy gra wróci do domyślnych.

1 polubienie

Witam , gram sobie i po emisji na wysypisku wylatuje z takim oto babolem   Engine error. Last line in stack trace:
 CDialogHolder::operator=()+2712809 byte(s)   E:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha DC\bins\xrGame.dll   Co to może być ??

A weź zajrzyj do pliku log czy na końcu nie ma czegoś więcej po napisie

Fatal error.

Ale w pierwszej kolejności obstawiałbym wylot z braku pamięci, czyli zmniejszylbym opcje  graficzne i rozdziałke. Uruchomiłbym grę ponownie i wtedy spróbował przetrwać emisję.

A i grasz w wersję najnowszą 1.4007?

Tom3kb gram w najnowsza wersje

Tom3kb zmiana opcji graficznych i rozdziałki nie pomogła , kombinuje dalej .

Tom3kb mam brak pomysłów jak się z tym uporać wczytam inny , wcześniejszy zapis i zobaczę . Jest sposób na tą pamięć jakiś ??

Tom3kb bugtrap załatwiony , moja rada dla innych nie przeczekujcie emisji na wysypisku w  hangarze szukajcie schronienia gdzie indziej tam wywala . Może to tylko u mnie tak dziwnie się dzieje ale gram w LA dłuższy czas i tego typu miejsc jest więcej gdzie was wywali z gry po emisji . Dobrej zony stalkerzy

Kurcze nie wiem dlaczego ale dodaje mi nowy wpis do starego ?

Jeśli piszesz sam pod sobą, to forum automatycznie łączy wpisy.

A brak pamięci możesz powiększyć bez kupowania RAMu, poprzez zwiększenie systemowego pliku wymiany, o ile masz sporo wolnego miejsca na dysku-partycji systemowej. Na forum jest temat jak to zrobić. Jeśli jeszcze tego nie robiłeś, to masz go równy, lub mniejszy niż ilość RAM. Tylko musisz pamiętać, żeby nie przesadzić, bo zbyt duży plik wymiany mocno spowalnia np. wczytywanie. No i obie wartości opcji pliku wymiany muszą być równe, oraz ustawione “na sztywno”, tak aby system ich nie mógł sam zmienić.