Ktoś mi pomoże? szukałem tego na YouTube ale nie mogłem znaleźć :/… Otóż mam patcha 1.4.22 z Paczką Hybrid iiii wszystko mam dobrze zainstalowane bo ogl poradnik instalacji u pana @blablabla ale mam np. Kordon troche tam posiedziałem to pomyślałem *przejdę na wysypisko może tam coś ciekawszego znajdę…* i gdy przechodziłem załadowało się do końca i wywaliło grę do pulpitu (wyłączyło ją) i nie podano żadnego powodu nawet nic nie wyskoczyło :C nie wiem jak na to poradzić pomożecie?
@Michaił_Aleksjej Jak ma być to w konsoli jak gra się wyłącza? To znajdziesz albo w folderze documents/stalker-stcs (przykład), albo w folderze appdata w folderze gdzie jest zainstalowana gra
@Michaił_Aleksjej Tu masz wszystko ładnie, prosto i przejrzyście opisane. Bez loga nikt nic nie poradzi, bo na forum wróżek brak. A przynajmniej ja nic o tym nie wiem.
Stalkerzy pytanie z innej beczki. Czy ktoś z was byłby łaskaw podając mi linki do coc by stason +mlr + survoks pack 3.0 natknąłem się na yt na to i byłoby miło gdyby ktoś miał jakieś info na temat tego zlepku.
Mam pytanko, otóż jak można zdobyć lepsze detektory takie jak np.: Weles, Swaróg, ponieważ nie ma ich u żadnego handlarza, a przydałby się takowy upgrade.:vodka: