Na pewno zagram, ale na razie na wszystko kasy nie ma.Cóż święta.Może jest gdzieś demo do pogrania?
CoD 4 był przykładem dobrego przedstawienia fabuły i tematu i to w ciekawy sposób. Nie ma co w nowym CoD-zie cos im nie wyszło.
Halo, halo, bezmyślnie to Painkiller, bądź inne radosne rzezie.Od takich produkcji , które
biorą za temat sprawy historyczne wymagamy czegoś więcej.Tu zgodzę się z Elvisem, że
egranizacja/ekranizacja tragedii -Czernobyl,II wojna,Oświęcim-to powinien być temat tylko dla literatury/kina faktu.
Czego wy chcecie od prostego fps-a
przeciez po to sa zeby bezmyslnie biegac i nawalac.
Fakt - nie wiele jest gier, umieszczonych w takich miejscach jak Pacyfik na przykład. Z tego co pamiętam, to tylko chyba MoH: Pacyfik Assault, w którego grałem, był wyśmienity. Reszta, to bez znaczenia. Fabuła też była fajna i przyjemna. Często czymś zaskakiwała.
W czasach pokazanych w CoD WaW można by dać znacznie lepszą fabułę niż ta która jest.
Tylko błagam, nie OffTopujcie :mrgreen:
To ja kupię DS i się później wymienimy :mrgreen:A co do więcej , hm, podczas Cudu nad Wisłą Rosjan było więcej, lądowanie w Normandii - Niemców.
W CoD WaW trzeba więcej strzelać niż myśleć,
Cóż, dopiero od nie dawna pojawiła się wojna strategiczna i wojna, w której chodzi o przejęcie informacji, jednak za czasów II Wojny, walka opierała się głównie na strzelaniu, przykładowo, kto miał więcej i lepiej uzbrojonego wojska, wygrywał. W sumie…
Hm… szczerze to tak, ja wydałem na grę pełną sumę i trochę żałuję.
W CoD WaW trzeba więcej strzelać niż myśleć, a fabuła jest tak oklepana, że nie wiem. Gra jest według mnie nie przemyślana do końca, a sama grafika jakaś taka cukierkowa jest - nie ma klimatu. Owszem jest bardzo dobra, ale Stalker ma dla mnie fajniejszą grafikę na przykład.
Czyli lepiej czekać na obniżkę
i grać w DS.
Porównując CoD WaW do CoD 4 to powiem, że nie ma tak porywającej fabuły jak poprzednik. Mi się znudziła kampania i nawet jej nie skończyłem. Multi lepsze, aczkolwiek czekam na wydanie promoda czy chociażby pam bo tak to nie da się sprawnie grać w multi - gadgety.
Dead Space jest genialny
kupuj bez namyslu.
Też się przymierzam.Jak dotąd każda odsłona miała coś fajnego . Myślę, że powrót do II wojny to dobry krok.Ostatnia część bardzo mi się podobała , może krótka, ale bardzo ‘soczysta’.Tylko niestety tyle nowych tytułów:Dead Space, Fallout, więc jak tu wybrać ![]()
Cóż, ja się spodziewałem wielkiego hitu, tak jak poprzednie części, a słyszę, że jest beznadziejna. Lecz, przymierzam ją na rzecz na mikołajki. Zobaczymy.