zmniejszenie wszystkiego na minimum nawet nie pomaga, no już nic się nie da zrobić.
20 godzin temu, Gh0sTp napisał:
rada nie pomogła, zastanawia mnie fakt dlaczego gra nie uruchamia się z tą komendą …
Według mojej wiedzy tej komendy nie nie stosuje się w Zewie Prypeci. Komenda jest używana w Cieniu Czarnobyla i modach do niego. Call of Misery jest modem do Zewu Prypeci.
5 minut temu, kazik napisał:
Według mojej wiedzy tej komendy nie nie stosuje się w Zewie Prypeci. Komenda jest używana w Cieniu Czarnobyla i modach do niego. Call of Misery jest modem do Zewu Prypeci.
nope. komenda -noprefetch jest obsługiwana w każdej wersji stalker :]
Więc pozostaniemy przy swoich zdaniach ![]()
Tu szczerze nie ma zdania, taki jest fakt, potwierdzany wiele razy, nawet na forum GSC.
Pic polega na tym że ludzie dodają te komendy do launchera gry a nie xrengine i mają pretensje że nie działa :]
Niby przerobili silnik CoPa i CS by mniej używał spisywania plików ale jakoś nawet na starym forum GSC są komentarze że sama komenda noprefetch tak samo jak nocpubinding jest po prostu nie używana przez launcher.
22 godziny temu, NyXx1337 napisał:
Podałby mi ktoś moda na udzwig do Call of Misery ???
Kiedyś postawiłem tego moda (wersja Call of Misery_1.0d_fix2) ale w niego nie gram więc musisz sprawdzić czy to zadziała.
Trzeba podmienić dwa pliki na moje ustawione na 150 kg.
Oczywiście zrób kopię swoich plików przed podmianą ![]()
actor.ltx - ścieżka gamedata\configs\creatures
system.ltx - ścieżka gamedata\configs
Jeśli ustawiona waga nie będzie CI odpowiadać opiszę co w tych plikach trzeba zmienić.
6 minut temu, Paranoia napisał:
Tu szczerze nie ma zdania, taki jest fakt, potwierdzany wiele razy, nawet na forum GSC.
Pic polega na tym że ludzie dodają te komendy do launchera gry a nie xrengine i mają pretensje że nie działa :]
Możesz mieć rację natomiast ja nigdy nie używałem spawnera do CoP i może stąd wynika moje zdanie ![]()
Dnia 3.08.2017 o 10:40, kazik napisał:
Kiedyś postawiłem tego moda (wersja Call of Misery_1.0d_fix2) ale w niego nie gram więc musisz sprawdzić czy to zadziała.
Trzeba podmienić dwa pliki na moje ustawione na 150 kg.
Oczywiście zrób kopię swoich plików przed podmianąactor.ltx - ścieżka gamedata\configs\creatures
system.ltx - ścieżka gamedata\configs
Jeśli ustawiona waga nie będzie CI odpowiadać opiszę co w tych plikach trzeba zmienić.
Możesz mieć rację natomiast ja nigdy nie używałem spawnera do CoP i może stąd wynika moje zdanie
Dzięki mordo tylko że chcę sobię zrobić na własne
ale działa na ver 1.0c
5 godzin temu, NyXx1337 napisał:
Dzięki mordo tylko że chcę sobię zrobić na własne
ale działa na ver 1.0c
W sensie udźwigu wersja nie ma chyba znaczenia.
Zmiany jakie trzeba wprowadzić w system.ltx:
Zmiany jakie trzeba wprowadzić w actor.ltx:
6 godzin temu, kazik napisał:
W sensie udźwigu wersja nie ma chyba znaczenia.
Zmiany jakie trzeba wprowadzić w system.ltx:Zmiany jakie trzeba wprowadzić w actor.ltx:
Dziękuje bardzo <3
Jest spolszczenie do Misery?
Lubię ludzi, którzy nie używają wyszukiwarki, dlatego odpowiem na pytanie @Artiem_Diegtiariow: jest.
Witam. Wie ktoś może jak zmienić udźwig w tych plikach?
To najnowsza wersja CoM
Witam. Czy da się gdzieś znaleźć listę jakich piosenek użyli w radio w CoM?
Przejrzyj pierwszy post tutaj:
http://www.moddb.com/mods/stalker-misery/forum/thread/full-radio-playlist-the-33-stalker-cop-songs
Co prawda to od Misery, ale w CoM są te same utwory.
No właśnie chyba nie. W CoM całe radio jest w ogóle bardziej rozbudowane (jakieś komunikaty itp). W CoM banan na mordzie mi się pojawił, gdy wchodząc do baru usłyszałem Keine Lust Rammsteina ![]()
Z okazji nowego roku twórcy CoM życzyli wesołych świąt, bla bla bla - wiadomo o co chodzi ![]()
Ważniejsze jest jednak to, że prace nad modem ciągle trwają i coś tam się “post-release’owo” kotłuje, a efekty tego mamy dostać w bliżej nieokreślonej przyszłości, ale najpewniej jeszcze w 2018 roku. Na razie nie ma więcej szczegółów, ale widać, że autorzy nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa… To chyba dobra wiadomość, nie?
Rywale CoMa również nie powiedzieli ostatniego słowa - mówię o pojawiających się ostatnio “klonach” tego moda. Szykuje się ciekawa konkurencja, z korzyścią oczywiście dla graczy.
Dnia 30.03.2017 o 03:33, Junx napisał:
@diabelek00013 jest gotowe, tylko nie dodane.
Jak niby mam pobrać to spolszczenie kiedy nie jest ono przeznaczone do pobrania dla normalnego użytkownika? Jakieś uprawnienia mam mieć czy co?
Z dysku Google trzymaj - https://drive.google.com/file/d/0B7hSR7p9XJOmOC16NS1zdUpJVE0/view?usp=drivesdk