Przepraszam za banał być może -ale wie ktoś gdzie można i jak?/ kupić gołą podstawkę??/ w wielu modach czytam żeby mieć goły cień czarnobyla najczęściej że to ma być wersja 1.0004..i to najlepiej nie uwsteczniana!! ja kupuję już drugi raz w ciemno i jest już w wersji 1.0006…może ktoś coś podpowie???
najczęściej zresztą nawet serwisy sprzedające nie podają wersji..a logiczne jest że najczęściej zapewne wszyscy w tych czasach sprzedają wersję full…
@ralf237612 wersja premierowa CCz była na patchu 1.0004, więc wygodna sprawa.
Patrzyłeś na OLX? Pewnie coś się znajdzie, na przykład: KLIK.
30zł to jest rozsądna cena, bo niektórzy potrafią sprzedawać starsze gry w cenie używanego samochodu.
Tylko nie brałbym z Topseller, bo w tym przypadku nie wiem, na jakiej wersji był CCz.
Te wszystkie późniejsze tanie serie w stylu extra klasyki itp to już raczej były upatchowane na maksa. Ale jak masz taką upatchowaną to możesz zrobić downgrade gry.
No i zawsze możesz kupić premierówkę to będzie pewnie w wersji 1.000 i potem z neta ściągnąć sobie polskie patche i instalować, który potrzebujesz.
Dzięki wielkie! słyszałem że można i nawet robiłem te “uwstecznianie” ale przy kilku już modach piszą ludzie że najlepiej pierwotny “czyścioch”..więc szukałem…-już widzę platynówki -dzięki!