Clear Sky: Gunslinger Addon

Powstał do Zewu Prypeci, adaptowano go do Cienia Czarnobyla to prędzej czy później musiał trafić też do Czystego Nieba. Rozpoczęto prace nad Clear Sky: Gunslinger Addon.

W zasadzie nie ma się co rozpisywać, znana i lubiana paczka broni wraz ze wszystkimi rozwiązaniami gameplayowymi trafi do prequela serii. Z nowości :blush: mamy otrzymać większy arsenał broni do wyboru.

3 polubienia

Kilka obrazków.

Spoiler

3 polubienia

Kolejne dwa zrzuty. Modderzy kontynuują dodawanie nowych modeli broni do gry.

2 polubienia

2 polubienia

3 polubienia

Kilka nowych obrazków.

Spoiler

2 polubienia

Pojawił się nowy filmik. Autorzy pokazali nowy granatnik RPG oraz poinformowali, że wszystkie bronie z ładunkami wybuchowymi będą zadawać większe obrażenia.

1 polubienie

Filmik z mechaniką obsługi pistoletu, nabój w komorze i opcja jego usunięcia, zacięcie broni, przeładowanie.

2 polubienia

Wiadomo kiedy mod wychodzi?

@Zwinny raczej nieprędko, ostatnie info z końcówki tamtego roku, że autor udzielał się w innych projektach itp. Od nowa były robione dźwięki do broni w tym modzie, przeportowamo kombinezony. I to na razie tyle.

Kilka nowych zdjęć, mod przenoszony na platformę IX-Ray.

Liczyłem bardziej na sam gunslinger bez innych zmian bo te mody graficzne kasują dla mnie ducha podstawek a teraz to wygląda jak 100 innych modów

Już myślałem, że ten mod wziął i umarł na śmierć, to dobra wiadomość, że wychodzi.

Mnie tam graficznie się podoba, choć mogłoby być jeszcze lepiej imo :slight_smile:

Ważne, żeby było stabilnie i nie crashowało zbyt często xD