Witam
Dziś naszła mnie chęć zagrania w Stalkera czyste niebo
niestety moje próby gry kończą się po chwili wywaleniem do Windowsa i komunikacie XEngine Crash
tu jest wszystko co zapisało z silnika gry.
Nie jestem mistrzem w odczytywaniu logów nawet początkującym też mnie nazwać nie można. Nie wiem czy ma to coś do rzeczy ale tam na dole jest napisane że w magazynie brakuje miejsca do wykonania polecenia
Ale partycja na której jest gra ma 55.1GB wolnego miejsca wiec jak może brakować miejsca ??
chyba że chodzi o partycję systemową to mogło by się zgodzić gdyż coraz mniej miejsca się robi.
Zainstaluj sterownik Tages i sprawdź czy ruszy. Jeżeli już instalowałeś sterownik, a później patch, odinstaluj sterownik i zainstaluj ponownie.
Należy najpierw instalować wszystkie patch, a na końcu sterownik Tages.
Temat…http://windows7forum…stratora-1503-t..post nr 7.
Do gry nic nie instalowałem gra od razu po instalacji jest w wersji 1.5.10
Niestety w podanym linku wersja 32 bitowa nie działa, a raczej 64 bity na 32 bitowym systemie nie ruszy
ok poszperałem znalazłem i pobrałem
Napisz czy pomogło…rzeczywiście linki wygasły. Poszukamy nowych.
Napisz czy pomogło…rzeczywiście linki wygasły. Poszukamy nowych.
Grałem od czasu napisania mojego wcześniejszego postu i ponownie zostałem uraczony kolejnym wywaleniem do windowsa oto co otrzymałem
Instalacja wydłużyła znacznie czas możliwości grania ale nadal idealnie nie jest
Zawsze miałem ten problem na Windows XP. Teraz na Win 7 nie wywala mnie z Crashem
Ok problem nie został rozwiązany ale grę udało mi się przejść zapisując ją co chwilę.Temat zamknięcia dziękuję wszystkim za wasze odpowiedzi