Clear Sky...Xengine Crash

Witam
Dziś naszła mnie chęć zagrania w Stalkera czyste niebo
niestety moje próby gry kończą się po chwili wywaleniem do Windowsa i komunikacie XEngine Crash
tu jest wszystko co zapisało z silnika gry.

XRayEngine_error_report_130120-225856.zip

Nie jestem mistrzem w odczytywaniu logów nawet początkującym też mnie nazwać nie można. Nie wiem czy ma to coś do rzeczy ale tam na dole jest napisane że w magazynie brakuje miejsca do wykonania polecenia

1 polubienie

Ale partycja na której jest gra ma 55.1GB wolnego miejsca wiec jak może brakować miejsca ??
chyba że chodzi o partycję systemową to mogło by się zgodzić gdyż coraz mniej miejsca się robi.

Zainstaluj sterownik Tages i sprawdź czy ruszy. Jeżeli już instalowałeś sterownik, a później patch, odinstaluj sterownik i zainstaluj ponownie.

Należy najpierw instalować wszystkie patch, a na końcu sterownik Tages.

Temat…http://windows7forum…stratora-1503-t..post nr 7.

1 polubienie

Do gry nic nie instalowałem gra od razu po instalacji jest w wersji 1.5.10
Niestety w podanym linku wersja 32 bitowa nie działa, a raczej 64 bity na 32 bitowym systemie nie ruszy
ok poszperałem znalazłem i pobrałem

Napisz czy pomogło…rzeczywiście linki wygasły. Poszukamy nowych.

1 polubienie

Napisz czy pomogło…rzeczywiście linki wygasły. Poszukamy nowych.

Grałem od czasu napisania mojego wcześniejszego postu i ponownie zostałem uraczony kolejnym wywaleniem do windowsa oto co otrzymałem

Instalacja wydłużyła znacznie czas możliwości grania ale nadal idealnie nie jest

XRayEngine_error_report_130121-112944.zip

Zawsze miałem ten problem na Windows XP. Teraz na Win 7 nie wywala mnie z Crashem

Ok problem nie został rozwiązany ale grę udało mi się przejść zapisując ją co chwilę.Temat zamknięcia dziękuję wszystkim za wasze odpowiedzi