[CoC] Outfit Addon v.1.4.7

Platforma:   (repack - wersja samodzielna)
Data premiery:  04.06.2017 r.
Autor: VodkaChicken
Autor spolszczenia:  

Dodatek oferujący 26 nowych kombinezonów - od płaszczy po kombinezony frakcyjne oraz egzoszkielety. 

INSTALACJA:

Spoiler

Zalecana kolejność instalacji:

1. Call of Chernobyl.

1. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry.

1. Dodajemy spolszczenie moda (gamedata)

LINKI DO POBRANIA:

Spoiler

Mod:

Spolszczenie:

Źródło:  ejFj9IA.jpg.c6918f184da469bd54f1e60351ba3c00.jpg

4 polubienia

Tak prezentują się ikony wszystkich dostępnych w tym dodatku kombinezonów i masek:

2 polubienia

Witam mam problem który wygląda w ten sposób że jak wgrywam ten dodatek na dodatek Arsenal Overhaul 3.1 to nie widzę tekstur broni puste pole tylko z tym paskiem uszkodzenia i z nazwą po najechaniu na ten slot a czasem np broń ma teksturę innej broni da się to jakoś naprawić?

Na pewno nakleiłeś patcha kompatybilności Outfit Addonu z AO 3.1?

1 polubienie

Ta.

@edit

Dobra teraz wszystko wgrałem w innej kolejności i już działa!

Jeśli mam Weapon Overhaul, to po prostu instaluje to Outfit Addon, potem jego patch, a na końcu jeszcze raz patch do CoC? 

Są tu obrysy masek? Taki jaki był bodaj w Lost Alpha?

4 godziny temu, PiotrIwan napisał:

Jeśli mam Weapon Overhaul, to po prostu instaluje to Outfit Addon, potem jego patch, a na końcu jeszcze raz patch do CoC? 

W Twoim przypadku instalujemy tak:

1. CoC 1.4.22
  2. Polonizacja CoC 1.4.22
  3. AO 3.1 v.5
  4. Polonizacja AO 3.1 v.5
  5. Outfit Addon 1.4.5
  6. Patch do AO 3.1 v.5 (z Outfit Addona) 
  7. Polonizacja Outfit Addon 1.4.5
  8. Patch z polonizacji Outfit Addon 1.4.5 dla AO 3.1 v.5
  9. Grasz.

4 godziny temu, PiotrIwan napisał:

Są tu obrysy masek? Taki jaki był bodaj w Lost Alpha?

Trzeba zainstalować ten dodatek:

//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png

Hej stalkerzy! Mam problem z AO i Outfit Addon. Kiedy wsadzam najpierw gamedata, potem patcha do AO, nie mam w grze żadnego pancerza z moda. Tak jakby nie był zainstalowany! Pomocy :frowning:

Kolejność instalacji to AO -> Outfit Addon -> patch z kompatybilnością. Poza tym sprawdź, czy masz dobrą wersję moda do gry.

1 polubienie

Wersja CoCa to 1.4.12 z patchem 1.4.22, a wersja Outfit moda to 1.4.7

Godzinę temu, mujo70 napisał:

Wersja CoCa to 1.4.12 z patchem 1.4.22, a wersja Outfit moda to 1.4.7

Dodam że przed dodaniem patcha, mam dziwne ikony, a kiedy go dodam to w ogóle nie mam żadnych rzeczy z Outfit addona

Mod ten powoduje crasha jeśli instalowany jest z AO 3.1 oraz Smurth’s Dynamic Hud. Crash następuje przy zakładaniu maski lub kombinezonu z maską. Bez tego moda wszystko działa OK.

Witam dodatek do tego moda “Outfit_loot_CoC_1.4.22.24” czy może ktoś mi podpowiedzieć jakie parametry mam zmienić aby częściej wypadały kombinezony? Lubie pancerze…wypadają za rzadko

Testował ktoś i wie ktoś czy będzie działało z CoC 1.5 R6?

OA działa na wersji 1.4.22 i mało prawdopodobne jest, że będzie działać na 1.5 z powodu różnicy w plikach.

Witajcie. Mam problem z mutantami w CoC 1.4.22. Chciałbym przywrócić stare modele, ale nie mogę nigdzie znaleźć takiej paczki.

Ewentualnie zainstaluję na nowo moda + dodatki, ale skąd mogę pobrać “full upgrade” do “AO 3.1 v5” i “OA 1.4.5”? W zainstalowanym modzie już mam to wmontowane. Tylko, że teraz nie ma tego na moddb.

Jest jedynie pod czystą wersję CoP. Pomagijcie, murzyki.

Ma ktoś dodatek na kompatybilność na outfit addon z innymi modami?

W dniu 3.02.2021 o 19:46, Lolo napisał:

Ma ktoś dodatek na kompatybilność na outfit addon z innymi modami?

Jak pobierzesz OA albo Arsenala to tam w paczce kilka patchy powinno być. 

1 polubienie

to by pasowało powiedzieć z czym byś chciał ten Outfit addon połączyć to może by się znalazło jakieś info czy jest to możliwe albo, ze działa bez problemu.

Już nieważne

1 polubienie

Dlaczego nie mogę pobrać polinizacji do tego moda jak wchodze to mi pisze błąd 404.