Witam mam problem który wygląda w ten sposób że jak wgrywam ten dodatek na dodatek Arsenal Overhaul 3.1 to nie widzę tekstur broni puste pole tylko z tym paskiem uszkodzenia i z nazwą po najechaniu na ten slot a czasem np broń ma teksturę innej broni da się to jakoś naprawić?
Hej stalkerzy! Mam problem z AO i Outfit Addon. Kiedy wsadzam najpierw gamedata, potem patcha do AO, nie mam w grze żadnego pancerza z moda. Tak jakby nie był zainstalowany! Pomocy
Mod ten powoduje crasha jeśli instalowany jest z AO 3.1 oraz Smurth’s Dynamic Hud. Crash następuje przy zakładaniu maski lub kombinezonu z maską. Bez tego moda wszystko działa OK.
Witam dodatek do tego moda “Outfit_loot_CoC_1.4.22.24” czy może ktoś mi podpowiedzieć jakie parametry mam zmienić aby częściej wypadały kombinezony? Lubie pancerze…wypadają za rzadko
Witajcie. Mam problem z mutantami w CoC 1.4.22. Chciałbym przywrócić stare modele, ale nie mogę nigdzie znaleźć takiej paczki.
Ewentualnie zainstaluję na nowo moda + dodatki, ale skąd mogę pobrać “full upgrade” do “AO 3.1 v5” i “OA 1.4.5”? W zainstalowanym modzie już mam to wmontowane. Tylko, że teraz nie ma tego na moddb.
Jest jedynie pod czystą wersję CoP. Pomagijcie, murzyki.
to by pasowało powiedzieć z czym byś chciał ten Outfit addon połączyć to może by się znalazło jakieś info czy jest to możliwe albo, ze działa bez problemu.