Jakiś czas temu odkryłem pewien GLICH na kasę 

. Jak mamy laboratorium X-8 a w nim znajduje się parę snorków do 5 burerów i kontroler gdy zabijemy zbieramy części do sprzedania wychodź i wchodzi do laboratorium i zbieraj części ciała z tych mutantów można dużo sumę pieniędzy w ten sposób zrobić i tylko najlepsze miejsce jest do tego a właśnie za każdym razem po wejściu i wyjściu szybki zapis bardzo istotne bo nie wiesz kiedy wywali do pulpitu najlepiej sprzedawać części ciała u sacharowa a artefakty u brodacza na skadowsku.
Bo gram któryś z rzędu w tą modyfikację żeby dostać się do war labu trzeba mieć odpalony tryb fabularny bez tego niema takiej opcji na wejście dziękuję za uwagę
Życzę miłego dnia 
1 polubienie
Podstawowy CoC ma jakiś tryb fabularny? :v
@Wania_KindżałCiężko to nazwać fabułą, ale ma. Przy wyborze frakcji możesz wybrać tryb fabularny. Polega na zwiedzeniu podziemi Zony. Trzeba pamiętać, że CoC to tylko baza pod modyfikacje fabularne, a sam od siebie mod daje tylko freeplay.
1 polubienie
Mam pytanie, jak i gdzie sprzedawać znalezione bronie? Sidorowicz nie chce ich kupować, a mam problem z zarabianiem kasy, ciężko wystartować, kupić lepszy sprzęt… Jak zacząć dobrze zarabiać?
Edit: żadnych kodów, glitchy, trainerów nie chce używać. Potrzebuje po prostu porady jak w pełni legalnie zarabiać.
@PostPunk69 w CoCka grałem dawno i krótko bo przeniosłem się na Anomaly ale nie wiem czy nie jest ta sama zasada, że w sprzedaż broni nie ma sensu się bawić bo jest mocno zniszczona i sprzedajesz za grosze, a za każdą wykonaną misję tysiączki lecą aż miło. Ja się skupiłem na zadaniach.
@tom3kb czyli nie ma sensu zbierać tego złomu, oprócz czegoś ciekawego i amunicji i skupić się na zadaniach… Rozumiem, że handel artefaktami też jest opłacalny? Jakieś części potworów też można sprzedawać? Kurde, zajarany jestem tym modem na potęgę.
@PostPunk69 no chyba jest tak jak myślisz ale weź sobie poczytaj o Anomaly bo to jest na razie chyba szczyt jeśli chodzi o mody na budowie CoCka jeśli chodzi o rozbudowanie moda:
https://stalkerteam.pl/forum/575-pobieralnia/