[CoC] Weapon Gulash v.02.1

W sumie tego używałem:

http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/pavolpi

Ale już po nazwie widzę że lipa.

A ten ?

//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png

Chyba że gulash i sgm mają swoje boosty do dmg?

Te robione pod konkretny dodatek są bardzo kompatybilne. Z tego co zauważyłem W.A.R.F.I.G.H.T.E.R. Realism Addon nie jest gorszy.

19 minut temu, lolekbolek napisał:

Chyba że gulash i sgm mają swoje boosty do dmg?

Gulasz NIE ZMIENIA obrażeń broni/balansu obrażeń - SGM Addon jak najbardziej zmienia. 

Na rosyjskich portalach o Stalkerze można znaleźć różnorodne dodatki BARDZO zmieniające realizm walki - w obie strony, jak kto lubi. 

Fix na prawidłowe położenie współrzędnych w dodatkach Itemsoup + Outlit Mod

https://mega.nz/#!x9wnXCTT!RbZUzK-qhpdpfmp_n7pGEjL4Z-UUtto2xWAMdzNX0do

* * *

Dziękuję - łatka dodana do linków w pierwszym poście

1 polubienie

Zgaduję, że gulash nie jest kompatybilny z smurth’s dynamic hud?

Zgaduję że nie próbowałeś instalować? Zainstalowałem tak: CoC 1.4.22 PL + Gulasz PL + Smurth’s dynamic hud i działa. Nie sprawdziłem jednak wszystkich kombinezonów i masek - mogą być problemy z widokiem obrysu wizjerów i masek.

Dzięki za pomoc. Po prostu myślałem, że to będzie działało tak, że jeden addon nadpisze drugiemu pliki i nic nie będzie działać

Wersja full przystosowana pod wersję 1.5 r6 https://mega.nz/#!NloQhDaR!yACoSUGsDYYnt1_avrMob94KsCyillIgrlDRtAe0pto

Więcej info - http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/coc-wounding-v12-for-weapon-goulash-coc-15r6

1 polubienie

@Junx Krzysiu pięknie dziękuję za info🙏. Ściągnę i sprawdzę czy może polonizacja z poprzedniej wersji będzie pasować. W razie czego trzeba będzie ją dostosować do aktualnej wersji. Gulasz zawsze mi się podobał🥰

Dodano: @Junx czy u ciebie również w większości broni źle wyświetla się animacja wymiany magazynka? Tragicznie to wygląda - GG ładuje magazynki obok broni “w powietrze”. Dodatkowo chyba jest coś nie tak z FOV HUDów.

@Anton_Gorodecki nie pomogę Ci, nie mam dysku twardego więc nawet bez kompa żyję teraz xd

Jeśli dasz rade to zrób screeny lub krótki film.

1 polubienie

Rozwiązałem problem. Wszystko działa prawidłowo. Wrzuciłem nadgorliwie łatkę 0.21 i to ona powodowała błędy. Trwa dostosowywanie poprzedniej wersji polonizacji do wersji 0.22.

1 polubienie

@Anton_Gorodecki super, a doszło coś nowego z broni czy ten sam zestaw?

Dwa celowniki, trochę nowej amunicji, handlarze sprzedają rzadko występującą amunicję, przy NPCach można również znaleźć nie “vanilliową” amunicję, zaimplementowano ItemSoup (dodatkowe pliki), dodano kilkanaście rodzajów broni (modyfikacje “vanilliowych”). Powiedziałbym, że to głównie kosmetyka. Nie zauważyłem nowych broni, ale dopiero zacząłem testować polonizację, więc może jeszcze coś znajdę (przy okazji poprawiam niewłaściwe współrzędne ikon celowników i brakujące/źle opisane nazwy amunicji i celowników). Utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że to najlepsza paczka broni do CoCa❤️ (pomimo małych błędów w oryginalnym tekście).

Godzinę temu, Anton Gorodecki napisał:

Utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że to najlepsza paczka broni do CoCa

Super, a ja dodam do ów paczki “wincyj ploni” i będzie jeszcze większa paczka :grin:

1 polubienie

Czy masz może liste broni tak jak w gulaszu do coc 1.5b r6?

@Ciernik W polonizacji znajduje się plik tekstowy, z którego można odczytać wszystkie nazwy broni znajdujące się w modzie. Chodzi mianowicie o st_items_weapons.xml.

dobra juz sprawdzałem w grze i jednak zostane przy stcopie

Tylko dlaczego strzelby mają takie małe obrażenia?

Hej mam problem.. Zamiast normalnych ikonek z outfit addona, mam jakies kawałki broni. HELP

@mujo70

Zmień ustawienia na wyższe np średnie. Rozdziałke też w góre.

Rozdziałke mam najwyższą - 1920x1080, a ustawienia maximum

1 godzinę temu, mujo70 napisał:

Zamiast normalnych ikonek z outfit addona, mam jakies kawałki broni

Umieściłeś łatkę kompatybilności dla Outfit Addon?