CoD MW2

Kupiłem konto steam z cod mw2 z allegro i jest taki problem że iż singiel player jak i multi player jest po rusku a nie mogę zmienić języka w opcjach gry :confused:
Pomóżcie
PS. Sprzedawca wysłał mi instrukcję spolszczenia ale jak odpalam w notatniku (nie ma innych propozycji) to pokazuje mi szlaczki jakieś.

Język zmienia się klikając na grze (lista) i na dole masz właściwości, dalej czwarta zakładka i wybór języka.

Ale słysząc że to RU to raczej marne szanse, cwaniaczki skupują klucze zagraniczne (zazwyczaj RU, taniej) i sprzedają, ja osobiście nie używał bym takiego klucza, ponieważ to było niezgodne z licencją, teraz nie wiem, dni temu dwa, nastąpiły zmiany.

Jozio kupiłes grę rosyjską, popatrz w kioskach kilka miesięcy temu była wydana gra w niskiej cenie tylko nie pamiętam w jakim czasopiśmie.

Kpuc - w singiel player nie mam tej zakładki Język (w steam) a w multi player jest zaznaczone na polski i lipa.
W instrukcji podał link do spolszczenia ale wygasł i nie wiem co teraz

Z całym szacunkiem ale i się zdaje, że gość cię w wała zrobił. Naobiecywał, kasę wziął i się zawinął, napisz o ponowienie instrukcji zobaczymy czy w ogóle odpisze. Sprzedał ci rosyjską wersję kupioną za 3 ruble i szczęśliwy.

Nie no nie tylko ja kupowałem konta z tej strony wiec nie wiem :confused:

No to wyrolował nie tylko ciebie? Weź napisz do gościa żeby raz jeszcze ci podesłał instrukcję. Po tym zobaczysz czy oszukuje, a tak ogólnie to dlaczego on sam nie zrobił PL jak to takie łatwe.

http://allegro.pl/ca…2558325727.html Zaraz do niego napiszę

@Edit

napisałem do niego i otrzymałem nowy link z instrukcją i spolszczeniem wiec dam rade xD

Ja mam wszystkie Call of duty :slight_smile: .

Ja mam wszystkie Call of duty :slight_smile: .

Super a ja klawiaturę na baterie :teehee:

A tak serio to mam tylko MW 3 ponieważ DLC są za darmo.