Coś z texturami, w sumie nie wiem co... Czarnobyl-2

Witam, Dzień Dobry Wieczór, Powitał Włóczęgów, Potrzebuję pomocy, ponieważ mam problem po przechodzeniu z reaktora (dosłownie) na Czarnobyl-2, w misji z Salomonem. Mianowicie chodzi o textury, fajnie że są w 3D i wogóle, ale kurna nie muszą wchodzić mi w głowę… bez przesady… Na ss nie widać całej sytuacji ale tyle chyba wystarczy, oszczędzę Wam drodzy Stalkerzy epilepsji i innego oczopląsu, wystarczy, że ja sam go doznałem… I tak zmniejszałem jakość, tak włączałem i wyłączałem grę i komputer  , tak, wczytywałem inne sejwy, nie nie wywala robaczka ani innego loda czy loga… I NIE, NIE DA SIĘ TAK GRAĆ… WIĘC NIECH NIKT NIE MÓWI, ŻE TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ…  Już nie dobijajcie … wystarczy, że koledzy mają w telefonach więcej Ram’u niż ja w drewnianym komputerze.

, miałem podobne objawy dawno temu na Radeonie 4850 (chyba nigdy jej nie zapomnę). Jeżeli po zjechaniu z ustawieniami do minimum jest tak samo, to nic z tym nie zrobisz.

Miałem to samo. Usunąłem z katalogu moda folder odpowiadający za tą lokację i wszystko grało, tylko mapa była oryginalna bez Autumn Aurory

• a dokładnie, który folder ? Bo jak usunę ten z gamedata/levels/-I12_stancia_2 to wywala grę… Mógłby ktoś podesłać swój folder ? Byłbym wdzięczny

Niestety już od dawna nie mam tego moda. Możesz poszukać rozwiązania w tym temacie jeśli tego jeszcze nie robiłeś:

//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png