Crash przy przjsciu na "Pustkowia"

LWR gram już od jakiegoś czasu i ostatnio zacząłem nową grę po raz… n-ty. kombinując na wszystkie sposoby- pacze, fixy, kolejność instalacji- za każdym razem nie mogę przejść na pustkowia. gra wywala mnie bez logu na pulpit. zanim dojdę do pustkowia wszystko jest ok- zadania ,przejścia lokacji działają bez zarzutu.czasem mnie gra wyrzuci na pulpit bez logu ale to zdarzało się bardzo rzadko.ale przejście na pustkowie z Magazynów Wojskowych było niemożliwe za każdym razem. Help

A pisać z wielkiej litery i bez błędów to się już nie chce?? LD

Jak bez loga to niby jak ci pomóc? czary mary? LWR jest zalecane grać na patchu 1.005 i obowiązkowo patch 6.7 kumulatywny.Jeśli tu masz wszystko dobrze to nie wiem.Przeinstaluj wszystko jeszcze raz z czyszczeniem rejestru.Zmiejsz wymagania graficzne, daj statykę , może zaskoczy.Inaczej na Pustkowia się nie dostaniesz, chyba ze uda ci się jakoś przez bramę na Wysypisku przeskoczyć.Tam już są przejścia z Wysypiska i z Doliny Mroku na Pustkowia.

Zmniejszyłem detale i rozdzielczość. pomogło. wielkie dzięki. alternatywne przejście z baru na wysypisko- przywalić kilka razy z rpg w bramę, ale później będziemy mieć na pieńku z Powinnością;)

A pisać z wielkiej litery i bez błędów to się już nie chce?? LD