Customization Pack

Customization pack.

OPIS MODA

• Zmieniono wygląd około 280 przedstawicieli wszystkich frakcji.
  • Dość duże zmiany w głosiach NPC. Około jedna trzecia NPC teraz mówi po ukraińsku. Ponadto nauczyli się witać z GG, choć go znają.
  • Handel z NPC jest bardziej zróżnicowany. Czasami będą w stanie zaoferować na sprzedaż części zwierząt, lub tanie artefakty.
  • Nowych wygląd puszek, pancerzy i broni.

Waga moda 303.11 MB dodano 27.04.2011r.

Patch 1.006 zalecany ale też działa na 1.004-005.

link do pobrania.

http://narod.ru/disk…k%200.7.7z.html

Instalacja moda.

Pobrane archiwum jest w formacie plików *. xdb0. Przenieść je do folderu mods, znajdującym się w folderze głównym gry. Na przykład D: \ Program Files \ GSC World Publishing \ STALKER \ mods

Od autora moda:

Nigdy nie spotkałem nikogo, kto by wprowadził tyle nowych modeli NPC, niestety nie jest dostosowany do używania razem ze znanymi modami (TT2, NS, LWR, NLC i etc.), ale myślę, że będzie to łatwe do naprawienia w najbliższej przyszłości..

Jak wstawiasz te modyfikacje, to czy nie mógłbyś trochę lepiej to robić ?
Ty tylko wejdziesz, napiszesz zdanie lub dwa o modzie, dasz nie działający link do niego bądz w ogóle i opuszczasz temat, potem się robi tylko bałagan na forum. Nie jestem od zwracania takich uwag i upominania, ale jak już zakładasz temat o modzie to zadbaj o to aby było jak najwięcej informacji o nim, jak zainstalować, podać linki do pobrania itd..

1 polubienie

Nie mam komputera a pisze z telefonu. Link znajdziesz na stronie cnews a dokładnie na forum walczącego narodu. Jak będe miał komputer pod ręką to edytuje posta.

No i minęło sporo czasu i jakoś nie poprawiłeś, czas na wypisywanie postów które nic nie wnoszą to masz ale żeby edytować temat który założyłeś to już nie.