Cytowanie postu

Proszę o wyjaśnienie, jak anulować zaczęte cytowanie postu. Chodzi o to, że kliknąłem Cytuj i po wpisaniu kilku słów, jednak chciałem zrezygnować z cytowania i szukałem Anuluj, ale się nie dopatrzyłem (ślepota, czy co), więc wyszedłem z forum, potem przy następnym przeglądaniu postów, chcę cytować, to jednak po kliknięciu innego postu, pokazuje się nadal ten wcześniej cytowany post. Co źle robię lub co mam zrobić?

W lewym górnym rogu ramki cytatu masz “krzyżyk” - klikasz raz na niego i naciskasz “delete”. Możesz cytować następny post.

7 minut temu, Anton Gorodecki napisał:

W lewym górnym rogu ramki cytatu masz “krzyżyk” - klikasz raz na niego i naciskasz “delete”. Możesz cytować następny post.

A niby gdzie jest, u mnie nie widzę w lewym górnym rogu.

Tutaj

Można ustawić też kursor przed cytatem i nacisnąć kilka razy “backspace” ale sporadycznie są z tym problemy. Metoda @tom3kb jest najlepsza.

Czy to nie jest zbyt zawiłe? Skąd to ma człek wiedzieć, że istnieje taka kombinacja klawiszy? Prosiłbym w swoim i tych nieobcykanych w temacie ludzi, o danie takiego Anuluj obok Odpowiedz przy cytowaniu postu.

Mam też prośbę o spolszczenie tego u góry z pędzelkiem - Change Background (chyba Zmień tło). Wszystko w pl, a tu wyjazd z angolem. To moje prośby. Da się to zrobić?

1 polubienie