Czas Sojuszu (II część serii)

Witam wszystkich proszę o pomoc postanowiłem przetestować tego moda, postępowałem zgodnie z instrukcja, gra działa super do misji w której trzeba wejść do baru i tu gra się zawiesza z błędem " Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: xrEngine.exe
Wersja aplikacji: 1.6.0.2
Sygnatura czasowa aplikacji: 4b275197
Nazwa modułu z błędem: xrCore.dll
Wersja modułu z błędem: 1.6.0.2
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4b25fc61
Kod wyjątku: 80000003
Przesunięcie wyjątku: 0001e12e
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: 6350
Dodatkowe informacje 2: 63500c23c55e7a217c5832425558f5f0
Dodatkowe informacje 3: 02d4
Dodatkowe informacje 4: 02d44d2ba25095ded83ec39f05cfc747

"

Czy mógłby ktoś coś doradzić ?

Podaj log błędu X-raya

Bar!!! na wielu modach, nawet na podstawce przy wejściu na bar kompy zwalniają lub wywalają cie na pulpit.

Wg. mnie to coś z tzw. silnikiem podstawki, zawsze zwalnia lub wywala na barze na wejściu od wysypiska mniej od magazynów.

Wejdź. zapisz - ręcznie nie jakieś tam f5 i do skutku, działa na 90%.

Dziękuje za tak szybką reakcje, komp jest ok lost alpha smiga a log jest taki

ps nigdy nie korzystałem z quick savów :slight_smile:

[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : …r. - zew prypeci\gamedata\scripts\sound_theme.script:610: bad argument #1 to ‘select_next_sound’ (interval is empty)

Podeślij mi ten plik :slight_smile:

“\gamedata\scripts\sound_theme.script”

Oto i on

sound_theme.script (24.6 KB)

Spróbuj teraz. Podmień pliki

sound_theme.script (24.6 KB)

1 polubienie

Super, działa idealnie, prawdopodobnie z pobranej instalce moda był uszkodzony plik, dzięki za pomoc i Spokojnej Zony

Plik nie był uszkodzony, uszkodzony jest skrypt. :stuck_out_tongue:

coś nie mam szczęścia do tego moda <wersja z darmową naprawa> po oddaniu PDA agentowi wywiadu w barze czekam na jego rozkodowanie, przekimałem już 16 dni w grze i nic :confused:

Witam. Mam problem z poruszaniem się BTR-em. kiedy wciskam " W"  jedzie do tyłu bardzo szybko , a kiedy wciskam “S” jedzie bardzo powoli do przodu. Jak to poprawić?

Ustaw pojazd przodem do kierunku północ - wysiądź, zrób zapis i wczytaj ponownie. Pojazd powinien jeździć normalnie.

Świetny mod , jestem może w połowie ale większych problemów nie miałem bardzo stabilny i dopracowany . Poradnik przydał się na razie dwa razy przy teleporcie w Limańsku i kodzie do plecaka z tłumikiem . Śmieszy trochę chowanie się przy emisjach gdzie reszta stoi sobie spokojnie na zewnątrz . czasami bieganie z lokacji na lokację tylko po jakąś informację podobnie było w Lost Alpha i misje strzelca na śmigłowcu z którego czasami można spaść .

mkk7 - a w prekwel tego moda zagrałeś? Czas Rozliczeń? Jeśli nie, to po skończeniu tego, polecam.

OK kondotier na pewno zagram jak polecasz.

Hej - mam nietypowy problem - mam brak noża w grze, kurna nie da się przez to zrobić misji na budowie w Limańsku. Uruchamiałem samego ruskiego moda bez ulepszen na PL wersji i lipa. Sprawdzałem w opcjach i jest weapon 1 pod 1.

Link do moda na MEGA dodany do #1 postu tematu.

Witam mam problem zatrzymałem się przy zadaniu, po rozmowie z technikiem nie wiem co robić wydaje mi się, że szukać jakichś narzędzi, ale polonizacja tego zadania lekko mówiąc jest rosyjska (a przynajmniej u mnie). Reszta zadań jak dotąd była w języku polskim.

Trudno zrozumieć, co sugerujesz pisząc że polonizacja jest rosyjska. Wstaw screena i napisz jaśniej. Rozmów z technikiem jest sporo.

Jesteś pierwszym, zgłaszającym takie coś, a grało w moda sporo ludzi.

Zadanie główne po pierwszej rozmowie z technikiem w pierwszej lokacji. Nazwa zadania oraz opis ma rosyjskie znaki, a zadania poboczne oraz dialogi są po polsku. Zainstaluje to jeszcze raz ale… za każdym włączeniem coraz bardziej mnie ten mod wnerwia teraz już nie ma paska zdrowia.PS. jakim klawiszem się robi/wstawia screeny?