Czy będzie spolszczenie.?

Ja znów z mądrym pytaniem, będzie ktoś to tłumaczył na nasze?

Może kiedyś, jak go skończą.

Zeby na bieżąco tłumaczyć wychodzące mody i zaspokoić prośby chętnych zagrania z polskim tłumaczeniem, to na ponad 2500 członków zrzeszonych w naszym klanie, to połowa powinna byc tłumaczami. Jest to realne?

Metek myślę że nie jest to realne. Dobrze że część userów zna język rosyjski aby tłumaczyć i czytać w oryginale na rosyjskich stronach.

Zachęcony wypowiedziami zacząłem grać w tego moda. Co prawda komp ledwo go “ciągnie”, ale mod jest extra. Warto by go spolszczyć.

Tak się właśnie składa, że aktualnie rozglądam się za czymś stabilnym i ciekawym do spolonizowania :wink:
A z Waszych wypowiedzi wynika, że zabawa w tym modzie jest przednia, a stabilność wystarczająca.
Jak mi zbierzecie wszystkie potrzebne linki w jednym poście i napiszecie co po kolei poinstalować, to moźe coś z tego będzie za jakiś czas… :smiley:

Smox już gra w tego moda i Yurek są zainteresowani a to świadczy że w przyszłości będziemy tego moda po polsku.
//
Smox masz jakieś konkretne plany w kierunku polonizacji moda?

Pytanie - czy ktoś oprócz mnie ma chęć zabrać się za polonizację tego moda?
Bo jeśli tak, to proszę o kontakt na PW celem koordynacji działań.

Yurek jesteś wielki jak pytałem czy będzie polonizacja to się chłopy lekko wkur… że dużo modów i takie tam a tu patrz niespodzianka. Sorry za off top :whistling: