Czy dam radę z Elektrownią?

Siemanko,mam pytanie czy zadawać sobie trud przejścia Elektrowni.. Mam na sobie egzo z paroma jakimiś słabymi artefaktami, nie mam żadnej apteczki oraz żadnych leków antyradiacyjnych, mam parę konserw,bułek i kiełbas, z 8 bandaży…Jestem na etapie gdzie wchodzi się po jakiś schodach, promieniowanie idzie natychmiast i w sumie gdzie pojawi się przeciwnik i dostanę serie to już po mnie

A co zrobiłeś z apteczkami?

W skrzynkach które będziesz rozbijał powinieneś mieć..

Jaką masz broń?

Teraz, Ignachinio napisał:

A co zrobiłeś z apteczkami?

W skrzynkach które będziesz rozbijał powinieneś mieć..

Jaką masz broń?

Mam około 5 broni
-FT 200M
-ulepszone AK z kryjówki
-Winter
-Thunder
-Obokan z lunetą

39 minut temu, filipek290 napisał:

Jestem na etapie gdzie wchodzi się po jakiś schodach, promieniowanie idzie natychmiast

Opisz konkretniej co i jak. W Sarkofagu jest kozacki poziom promieniowania i wskazane jest używać tam artów obniżających promieniowanie.

W sumie w podstawce na CEA-2 też jak się zejdzie lub spadnie na ziemię to też w gracza uderza ogromna dawka promieniowania. Nie opisałeś co to za ów schody, więc trudno powiedzieć.

Tak czy siak, podsumowując, jak nie masz w ekwipunku artów leczących rany i poprawiających zdrowie, to bez apteczek i bandaży bardzo marne są Twoje szanse, bo tam jest masa wrogów do pokonania. Na Twoim miejscu bym odpuścił, cofnął się w zapisach i zaopatrzył w jak najwięcej apteczek + artów na promieniowanie i zdrowie.

I broń masz niezłą brakuje co prawda jakiegoś SWD. Albo zrobisz tak jak pisze i się cofniesz albo będziesz myszkował. W dużej ilości skrzynek, plecaków mogą wpaść ci apteczki.

Oki odpowiadam,Udało mi się ukończyć grę,niestety musiałem się posłużyć modem na apteczki ale tylko parę ( ͡° ͜ʖ ͡°)