Czy ktoś widział Kawalarza?

Cześć!

Tak, tak wiem, że Kawalarz jest, POWINIEN być obok anomalii Sosnodąb. Wraz z jego pda.

Jednakże przeszukałam już cały pobliski teren sosnodąbu a Kawalarza ni huhu.

(jestem już po głównym wątku i większości poboczniaków)

Mógł wystąpić jakiś błąd w grze i Kawalarz zniknął ?

Nie ma tego błędu. Zapewniam - sam też miałem problem z tym gostkiem. Rada - wejdź na Sosnodąb i poobserwuj okolicę z lornetki - tam gdzie będzie ciało, PDA i maska - będzie się błyszczało - mnie to pomaga zawsze. Nie jest to mój patent (wyczytany), ale skuteczny. Powodzenia :yes: .

Nie mógł. Nie szukaj kropki na mapie oznaczającej trupa. Kawalarz to trochę kości, PDA i bodajże hełm. Wejdź na drzewo i obejrzyj przez lornetkę obydwa brzegi wąwozu. Na pewno zauważysz.

1 polubienie

No i proszę, na to nie wpadłam. Dzięki wielkie chłopaki ; )

Ja kościotrupka i PDA wypatrywałem stojąc na kamieniach od strony Żelaznego lasu. PDA błyszczy. Łatwiej wtedy do nich podejść, bo cały czas je widać.

Ja w swojej karierze znalazłem tego kościotrupa tylko raz :slight_smile:

Nie jest trudno go znaleźć ani w podstawce, ani w modach, tylko trzeba wiedzieć od której strony szukać.

Jak się raz znajdzie od strony którą sugeruję, to potem już się tam idzie w ciemno.

Zawsze truposz leży po lewej stronie za anomalią-jak stoisz na drodze na wprost do anomalii.W modach i w podstawce