Czy warto zagrać w tą odsłonę?

Wtrącę swoje 3 grosiki jak dla mnie Zew Prypeci jest bardzo dobrą produkcją i polecałbym zagranie w niego ma ciekawą fabułę i zadania nad którymi trzeba pogłówkować a nie tylko idź zastrzel i zbierz :kozak: Ma też swój klimat a zwłaszcza Prypeć jest tam takie jedno miejsce z burerem :wink: Ogólnie polecam ze względu na nowe lokacje i fabułę:slightly_smiling_face: a jak moda chcesz to chyba tylko Sigerous Mod :face_with_tongue:

1 polubienie

Zagrać trzeba aby mieć porównanie. Mam na komputerze zainstalowany cień z modami i zew. Co bardziej wciąga cień bo mody odmieniły tą grę i klimat który pozostał, zew tego nie ma.
Postanowiłem odświeżyć sobie gre, sposób odnajdywania artefaktów jest ciekawy, miejsca anomalji, trzeba się troche wysilić aby zdobyć artefakty.
Jak dla mnie kapitalna misja w legowisku pijawek, wyjść tak cicho aby żadnej nie obudzić, adrenalina idzie w góre.
[warnbox]Nie pisz Kilku postów pod rząd. Użyj opcji Edytuj ! - DDino[/warnbox]

Zew Prypeci bardziej stawia na przemierzanie i odkrywanie zdobywanie sprzętu. Jednak zachowuje klimat Stalkera Polecam

Jeśli chcesz kontynułować stalkera to tak jak najbardziej.

Warto :wink:

Nie pisz postów zawierające jeden wyraz, na forum “zazwyczaj” staramy się argumentować nasze wypowiedzi! @Allen

EnforcerGP - popatrz na datę posta, na który odpowiadałeś. Za takie coś, dostaje się nominację do “Złotej łopaty”.

1 polubienie