Taa… szczególnie niechciane i zazwyczaj pechowe emisje :lol:
Źeby nie było OT to dam taką podstawową, ale (może) wartościową poradę (dla nowych potencjalnych użytkowników). Mianowicie - broń i pancerze lepiej ulepszać tylko w jednym kierunku, bo wybierając różne ulepszenia można tylko skiebździć broń/pancerz.
Mi dawała radę SEVA, na takie typu anomalie. (max. ulepszona)
Edyt:
Radzę robić quicksejwy co ok. 5 min, i normalne sejwy co ok. 10 min, bo jak się chrz*ni quick, to zostaje nam potem sejw, taki pomocniczy. A w CS to wszystko jest możliwe…
Witam, mam pytanie, czy ktos z was prubowal zabic te latajace ogniki czy elektryczne istoty, ktore mozna spotkac w czerwonym lesie i w podziemiach?? Ja kilka razy prubowalem, ale gine ciagle;/
Słownik ortograficzny przesyła pozdrowienia. Podobno dawno się nie widzieliście. - Kalesor
PS. Interpunkcją też się zająłem :>
Jakoś nie widać, żebyś coś poprawił. Znaków przestankowych za wiele też nie przybyło. Nie będę za Ciebie wszystkiego poprawiał :mrgreen: - F23
Wychodzimy z obozu Czystego Nieba i rzucamy okiem na PDA. Szukamy na mapce nasypu kolejowego. Mamy? No to krzyżyk na drogę i go. Gdy dotrzemy na miejsce i uporamy się z Renegatami w obozie przy nasypie, kierujemy swe kroki w stronę wagonów. Przechodzimy na drugą stronę torów, uważnie przeczesujemy ziemię i… Jest! VSS Vintorez. Nieźle zepsuty (naprawa u technika w obozie Czystego Nieba będzie nas kosztować 9600 rubli), ale jest. :>
Bardzo starannie, Qwertyuiq. Clear Sky jest grą trudniejszą od Shadow of Chernobyl, a takie porady przydadzą się początkującym stalkerom. Jeśli będę mieć więcej czasu, pogram w Czyste Niebo, to z pewnością znajdę tuzin ułatwień.