Platforma: Call of Chernobyl ( Dead Air ) Data Premiery: 29.11.2020r Autor:@Junx Długość moda: Moloch (kilkadziesiąt godzin)
OPIS:
Spoiler
Polska modyfikacja na bazie Dead Air. Nie zabraknie nowej zawartości i drobnych poprawek, dzięki którym gra stała się jeszcze bardziej przyjazna dla gracza. Niech was to jednak nie zmyli - Hybrid wciąż stanowi spore wyzwanie.
Główne Zmiany:
Nowa broń, kombinezony, hełmy
Pojawiły się nowe dźwięki
Szybka podróż w dwóch wariantach
Wybór frakcji
Łączenie przedmiotów pod jeden slot
Więcej przedmiotów do craftingu
Nowe artefakty
… I wiele więcej
SCREENY:
Spoiler
INSTALACJA:
Spoiler
Podstawą moda jest Dead Air. Po jego instalacji pobrane archiwum z Hybrid Remake należy umieścić w głównym katalogu gry.
@gawron ( Spolszczenie Dead Air )
Mateoso ( Spolszczenie tekstu )
True ( Spolszczenie tekstu ) @dragon_von_chimera ( Za pomoc przy Balistyce ) @Akinaro ( Pomoc przy modelach )
Bm16 ( Pomoc przy udźwiękowieniu ) @LVutner ( Pomoc przy kodzie źródłowych i shaderach )
Pobierał ktoś już DA z tego torrenta? Podczas mojego pobierania antywirus twierdzi, że paczka zawiera jakiegoś syfa. Czyste to czy nie? Mało prawdopodobne mi się wydaje, żeby Junx dał nam linka do jakiegoś syfa, ale wolę się upewnić bo ten antywirus mnie przeraził trochę
Po zabawie z jasnością, kontrastem, gammą i kolorami udało mi się trochę przyciemnić grę. Niektórym może to nie odpowiada, ale mi się podobają takie opuszczone Magazyny Wojskowe. Wróciłem do Baru, może dzisiaj odwiedzę Agroprom. Sam modzik jest po prostu dobry, mi się bardzo podoba.
Wieści z Zony, dzięki pomocy od Rosjan (pełna kultura musi być :P) udało się naprawić trochę błędów i dodać trochę “mocy” do Hybrid’a, screen na zachętę