To jest typowy błąd, gdy Stalkerowi brakuje RAMu. Pamiętaj, że Stalker z definicji potrafi korzystać tylko z 3.2 GB RAMu.
Nic nie da się z tym zrobić. Musisz obniżyć część ustawień, by nie zużywało tyle RAMu, Twój komputer nic tutaj nie pomoże, no chyba, że masz mniej niż 4 GB RAMu w ogóle.
Możesz sobie poczekać aż Junx z Dragonem przerzucą się na x64 bitowy silnik, wtedy nie powinno być takich problemów.
W logu jest napisane coś w stylu “cho***a, właśnie się coś spiep****o, radź se sam”. To zależy od tego, czy nie możecie się dostać za każdym razem, czy tylko czasami.
Możliwych błędów może być mnóstwo, poczynając od przeładowanej lokacji, przez błędy w plikach smart_terrain, kończąc na niepoprawnie skonfigurowanym spawnie mapy.
Niestety błąd z przejściem na wschodnią prypeć pojawia się za każdym razem nawet po rozpoczęciu nowej gry i przy próbie wejścia z każdego przejścia. Możliwe że podczas rozpakowywania uszkodziły się te właśnie pliki ?
Nie, nie uszkodziły się tylko ktoś niepoprawnie je skonfigurował. Możesz zawsze zrobić reinstalację moda i sprawdzić.
Wystarczy, że ktoś odpowiedzialny za tą lokację zapomniał o jednym przecinku i już powinno tak wywalać. Można szukać jakiegoś błędu, ale to jest jak szukanie igły w stogu siana.
Cześć mam pytanie odnośnie fabuły Hybrida. Znalazłem Doktora i mam quest z Hotelem Polesie. Mam pyanie czy zadania z podstawki (Dokumenty z X-labów dla barmana/sidora) też są czy brak ?
Jestem totalną amebą, wytłumaczyłby mi ktoś jak mam zainstalować Hybrida 1.1?
Pobrałem oba party oraz patcha.
Wypakowałem part 1, part 2 się nie dało potem doczytałem, że sam się wypakował, to fajnie wszystko, tylko nie potrafię wgrać patcha, ponieważ mam ten sam problem co już był wymieniony, ale nikt nie napisał jak to ogarnąć.
Mam 900000rubli i hełm psioniczny, najwidoczniej źle wgrałem patcha.
Wrzuciłem go do gamedaty xD. Najwidoczniej źle, to gdzie mam go wgrać?
Cześć. Mam prośbę mógł by ktoś spakować i wrzucić do sieci z linkiem folder zaznaczony na screenie. Walczę nadal z niedziałającą prypecią wschodnią, ktoś tam tez miał ten sam problem. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
Witam. Próbuję otworzyć plik 001 winrarem i 7zipem i dalej archiwum jest uszkodzone… Próbowałem już pobierać kilka razy i dalej nic:( Czy możecie mi jakoś pomóc?