Ja to tu zostawię, pozdrawiam a
Raport z Zony!
- Około 80% spolszczenia jest gotowa, te 20% to nowa zawartość, którą muszę przetłumaczyć
- Udało się “oddzielić” opisy z podstawy Dead air od nowych, będzie łatwiej pracować
- Kolega z discord’a “KingWinger” testuje obecną wersję (18.10) i jak na razie zero problemów
- Co teraz w planie:
* “Uzupełnienie” Limańska oraz szpitala bo goło i wesoło tam
* Zmiana przejścia między “obiema” Prypeciami, obecne wejście za dużo czasu zajmuje a do tego w ciężko jest nowym je odnaleźć, chodzi o przejście w budynku
Good Hunting Stalker!
Godzinę temu, Gh0sTp napisał:
tak powinno wszystko wyglądać? chodzi o radar i pasek zdrowia/staminy ?
Nie, coś pomieszałeś. Wrzuć od zera folder z hybrid’em do Dead air.
Dziwna rzecz ale na wersji z 18.10 nie działają mi tekstury dłoni. Dopóki nie założę kombinezonu (jakiegokolwiek) jest ok, ale gdy tylko coś ubiorę to mam szare tekstury:(
3 godziny temu, G44 napisał:
gdy tylko coś ubiorę to mam szare tekstury:(
Pobierz patch
Lekarstwo pobrane i zaordynowane
Siemanko. Mam kilka pytań Czemu nie mogę użyć śpiworu? I co zrobić żeby ręka przy celowaniu tak nie latała? Wytrzymałość i zdrowie cacy..
Czy ktoś się już z tym napotkał? Przy próbie wejścia do radaru:
FATAL ERROR [error]Expression : pm-\>m\_animations.size() [error]Function : player\_hud\_motion\_container::load [error]File : player\_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [aug\_idle\_aim]
Byłem ostatnio na wycieczce w podziemiach Agropromu, i znalazłem tam teczkę z dokumentami. I teraz pytanie brzmi: lepiej dać je do wojskowych na bazie czy zachować ?
W dniu 31.10.2018 o 17:41, bartas47 napisał:
Czemu nie mogę użyć śpiworu? I co zrobić żeby ręka przy celowaniu tak nie latała? Wytrzymałość i zdrowie cacy..
Masz na pewno śpiwór czy “opakowanie” z niego?
A co do latania broni to polecam Zapalić papierosa
Odnośnie błędy wyślij mi Save, postaram się rozwiązać problem.
INFORMACJE Z ZONY!
Z góry przepraszam za brak aktywności, ale rozumiecie święta itd.
Aktualnie siedzę przy dynamicznych wiadomościach i jeszcze trochę z nimi zostanę
W dniu 4.11.2018 o 17:29, Junx napisał:
Masz na pewno śpiwór czy “opakowanie” z niego?
Rzeczywiście to pewnie jest jakiś element śpiworu bo już znalazłem ten właściwy
W dniu 4.11.2018 o 17:29, Junx napisał:
A co do latania broni to polecam Zapalić papierosa
Odnośnie błędy wyślij mi Save, postaram się rozwiązać problem.
Pomogło A save już wysłane.
To żebyś nie został znowu tylko z pokrowcem, po wyspaniu się spakuj go.
21 minut temu, kondotier napisał:
To żebyś nie został znowu tylko z pokrowcem, po wyspaniu się spakuj go.
Będę pamiętał dzięki
Cytując posta pod którym piszesz, narazisz się adminom. To samo za cytowanie całych postów.
Wystarczy tylko po @ bez spacji wpisać nicka tego komu odpowiadasz i zatwierdzić z rozwijanej listy.
udało się dzięki Twojemu zapisowi naprawić dwa błędy, jeden z pancerzem a drugi właśnie z AUG’iem, dzięki!
Patch 05.11 - https://mega.nz/#!Bx4RxILA!fSXl5vI97rfktAZbw1GHtIuAN1E7mk0SiqWJZRX5Ccs
Co nowego:
-
Dodano trochę nowych rękawów (dzięki KingWinger z Rubieży)
-
Naprawiony błąd z brakiem ulepszeń dla Famas’a (dzięki Kazmir z Discord’a Hybrid’a)
-
Naprawiony błąd z AUG’iem (dzięki )
-
Naprawiony błąd z brakiem sekcji pancerza “scientific_combat_outfit” (J/w)
-
Ponowna segregacja rękawów na frakcyjne oraz inne
-
“Jakość” znajdowanych pancerzy będzie od 30 do 60%
Nie ma to jak dobra wiadomość na początek dnia
To też zapamiętam ;p
Ogłoszenie Parafialne.
Dzięki uprzejmości kolegi a w weekend będzie patch zawierający SPOLSZCZENIE. W między czasie chce serdecznie podziękować kolegów oraz którzy wyłapują błędy i prężnie działają na discord’zie, serdecznie na niego zapraszam i być może ktoś znajdzie kolejne błędy -
https://discord.gg/Uu3kVCc
Przy nowej grze ciągle problem z ekwipunkiem, Assassin Set nie działa, nie dostaję żadnego przedmiotu. Czasem też dostaję skille, których nie wybierałem.
wiem, Panowie od DA popsuli je, muszę je ponownie dostosować.