Platforma: Dead Air (repack - wersja samodzielna)
Data premiery: 02.01.2023 r.
Autor: WILD_USEC
OPIS:
Spoiler
Dead Air: Weapons Evolution to pierwszy duży dodatek oferujący nową broń w znanej modyfikacji Dead Air 0.98b.
Addon stanowi przerobioną wersję Dead Air Gunslinger Addon (Alpha 0.1) i zawiera zestaw paczek broni, takich jak GUNSLINGER mod, B&S, Blindside's Anomaly Weapon Reanimation Pack - "Loner", osobne projekty z ModDB, a także broń, za którą odpowiada autor DA:WE.
Podziękowania:
Spoiler
Przede wszystkim ogromne podziękowania dla twórców Gunslingera i modderów z ModDB za ich doskonałe modele broni.
- prophet - dzięki za blend i poradnik.
- Robbie - dzięki za niesamowite animacje LR-300 z ProjectX Reloaded.
Otrzymałem również ogromny miszmasz dodatków dźwiękowych do Anomaly, nie mogę ich wszystkich wymienić, ponieważ nie pamiętam ich nazw, ale serdecznie za nie dziękuję)))).
I oczywiście OGROMNE podziękowania dla ludzi, którzy śledzą nowości na YouTube oraz wsparli mnie w potrzebie i wzięli udział w testach.
PORADY:
Spoiler
Wstępne porady od autora:
Spoiler
Rozumiem, że dodatek może powodować niechęć z powodu braku nowych funkcji.
Celowniki 3D, PDA w 3D, realistyczne kolimatory itp. - to wszystko jest niemożliwe do zrealizowania na przestarzałym silniku bez odpowiedniego kodu.
Mam jednak nadzieję, że starym wyjadaczom Dead Air dodatek bardzo się spodoba.
Od razu nadmienię:
- Czy można go używać w innych buildach? Tak, można.
- Czy mogę pożyczyć modele i animacje? Tak, możesz, ale niektóre pliki zawierają easter eggi)))
- Wystąpił błąd podczas przemieszczania się między lokacjami, co zrobić? Pomaga wczytanie ostatniego zapisu gry.
- Wystąpił błąd podczas gry, co zrobić? Problem “dziadka” - to naturalne.
Dodatek zawiera zbiór różnych pakietów (EFTWP, THAP REWORK, własne opracowania, HolywoodFX).
Obecnie dodatek nie jest kompatybilny z różnymi kompilacjami Dead Air.
GALERIA:
INSTALACJA:
Spoiler
Zalecana kolejność instalacji:
- Dead Air 0.98b.
- Zawartość pobranego archiwum moda i fixa umieszczamy w głównym katalogu gry.
- Po zainstalowaniu modyfikacji należy włączyć konsolę (~) i wpisać komendę hud_fov 0.31.
LINKI DO POBRANIA: