No to zainstaluj na chwilę Chrome lub Operę GX, ale z drugiej strony to bardzo dziwne, ze przeglądarka Ci wywala takie info… Odnoszę jakieś dziwne wrażenie, że coś jest nie tak, albo z wtyczkami, które masz do przeglądarki dodane, albo z samą przeglądarką.
I tak nie wiem czy pobierze taki 9GB plik z Mega nawet jak założy na nim konto bo oni co trochę podkręcają śrubę jeśli chodzi o pobieranie, nie wiem czy z 5GB teraz nie jest już problem bo chyba coś chciałem pobrać ostatnio to mi okienko wyskoczyło z ofertami premium do kupienia
Możliwe - ja czy na GoogleDrive czy na Mega mam konto i może dlatego na żadne problemy nie natrafiłem.
@tom3kb weź ściągnij mega downloadera i nie będzie problemów ze ściągnięciem gry.Jest też podany link do torrenta.Pobiera się koncertowo.
To pierwszy mod z takimi numerami. Bo jak taki wielgus był na hostingach, to zawsze był możliwy do pobrania w częściach. I tak pobierałem. Stąd próba pobrania moda w całości skończyła się niepowodzeniem. A nie mogę wymagać, aby ktoś kto chce mi zrobić przysługę, zadawał sobie trud dzielenia go na kawałki i wstawiania w takim widzie. A dla jednego moda, nie będę instalował na kompie różnych, na codzień mi zbędnych aplikacji.
DODANO
Wszedłem na forum moda i się okazuje, że problemy z pobraniem mam nie tylko ja. Oto coś co dostał przy pobieraniu ich forumowicz:
при попытке скачать с гуугл
Отказано в доступе к doc-0k-bs-docs.googleusercontent.com
У вас нет прав на просмотр этой страницы.
Ja miałem dokładnie to samo, tylko że po polsku. Radę jaką mu dano, to pobierać przez torrenta.
Gałązka-01
Może nie jest tak piękna jak jej odpowiednik ze , ale też ma swój urok.
Do pierwszego postu zostały dodane łącza do pobierania spolszczenia DCSR mojego autorstwa w dwóch wersjach oraz łącze do pobierania czystej wersji modyfikacji Dead City Special Release z Google Drive [7 archiwów po ~0,97 GB + jedno archiwum 377 MB; łącznie: ~7,30 GB; pobrane archiwa rozpakowujemy poprzez otwarcie (programem 7-Zip) pliku S.T.A.L.K.E.R. Dead City SR.7z.001 i skopiowanie jego zawartości w dowolne miejsce na dysku, najlepiej poza partycję systemową i katalogi Program Files].
Miłej gry i udanych łowów.
Jak zawsze świetna robota i dziękujemy.
Spolszczenie oraz Edycja Polska trafiły już na nasz serwer.
Korzystając z okazji, chciałbym z tego miejsca bardzo podziękować Jurijowi (Policai, twórca moda) za wcześniejsze udostępnienie plików do spolszczenia, oraz przede wszystkim za ciekawą przygodę, z którą miło spędziłem czas.
Teraz pytanie. Czy mod ukaże się w innej formie niż repack? chodzi mi o wersje którą się daje do plików i gra się np. przez steam.
raczej nie liczyłbym na pojawienie się takiej wersji tzn. moda w postaci folderu gamedata.
Z tego co pamiętam, to na steamie była opcja że można było sobie dodać grę która nie jest w sklepie Steam. Więc wystarczy tego Dead City po prostu dodać do steama przez jakieś ustawienia.
Jest taka opcja na Steam. Należy wejść bodajże w zakładkę Biblioteka i tam kliknąć “dodaj grę spoza Steam” i jeśli jest zainstalowana na legalu, to chyba samo się wyświetli i wskaże miejsce na kompie. Tak dodawałem gry z serii Gothic i serii Risen i inne.
Ale panowie dodawanie gier spoza steam to nie jest to samo co dodawanie moda jeszcze w dodatku zmodowanego Repacka gry Stalker to tak jakbyście sobie pirata chcieli przypisać do konta.
Normalnie wklepujecie tam key zakupionej legalnie gry.
8 godzin temu, Süseł napisał:
Z tego co pamiętam, to na steamie była opcja że można było sobie dodać grę która nie jest w sklepie Steam. Więc wystarczy tego Dead City po prostu dodać do steama przez jakieś ustawienia.
Tak wiem że takie coś jest ale chodzi mi o godziny w stalkerze. Po solyance 2k16 ładnie to wygląda hah.
A to nawet chyba też to pokazuję. Chciałbym pomóc, ale ja Steama od ponad pół roku chyba nie używam i nie za dużo już pamiętam. A sprawdzałeś może?
Ej, szanowni. Ale czy te sprawy ze Steamem pasują do tego tematu? Pozornie tak, ale nie dotyczą moda, lecz gier na Steamie.
Proponuję, aby te wpisy dotyczące moda na Steamie przenieść do oddzielnego tematu.
A tak ogólnie biorąc, nie rozumiem po co to. Czyżby na Steamie była jakaś premia za takie coś?
Zależy mu na tym żeby moda przenieść na steam ponieważ Steam po uruchomieniu jakiejkolwiek gry liczy czas.
15 minut temu, kondotier napisał:
Ej, szanowni. Ale czy te sprawy ze Steamem pasują do tego tematu? Pozornie tak, ale nie dotyczą moda, lecz gier na Steamie.
Proponuję, aby te wpisy dotyczące moda na Steamie przenieść do oddzielnego tematu.
A tak ogólnie biorąc, nie rozumiem po co to. Czyżby na Steamie była jakaś premia za takie coś?
Luzik chciałem się tylko zapytać i nie chciałem ciągnąc tematu na X pytań i odpowiedzi. Temat steama zakończony
Życzę miłej gry bardzo fajny modzik
16 minut temu, kondotier napisał:
Jak najbardziej dotyczy tego moda. Chodzi o to żeby wrzucić Dead City SR do biblioteki steam jako gra której nie można dostać ze sklepu Steam, tak jak wcześniej pisałem chodzi tylko o ten czas przegrany w modzie.