Dead City Special Release

@kondotier No to zainstaluj na chwilę Chrome lub Operę GX, ale z drugiej strony to bardzo dziwne, ze przeglądarka Ci wywala takie info… Odnoszę jakieś dziwne wrażenie, że coś jest nie tak, albo z wtyczkami, które masz do przeglądarki dodane, albo z samą przeglądarką.

I tak nie wiem czy pobierze taki 9GB plik z Mega nawet jak założy na nim konto bo oni co trochę podkręcają śrubę jeśli chodzi o pobieranie, nie wiem czy z 5GB teraz nie jest już problem bo chyba coś chciałem pobrać ostatnio to mi okienko wyskoczyło z ofertami premium do kupienia :blush:

@tom3kbMożliwe - ja czy na GoogleDrive czy na Mega mam konto i może dlatego na żadne problemy nie natrafiłem.

@tom3kb weź ściągnij mega downloadera i nie będzie problemów ze ściągnięciem gry.Jest też podany link do torrenta.Pobiera się koncertowo.

2 polubienia

@Agrael @Szczepan9205 @tom3kb To pierwszy mod z takimi numerami. Bo jak taki wielgus był na hostingach, to zawsze był możliwy do pobrania w częściach. I tak pobierałem. Stąd próba pobrania moda w całości skończyła się niepowodzeniem. A nie mogę wymagać, aby ktoś kto chce mi zrobić przysługę, zadawał sobie trud dzielenia go na kawałki i wstawiania w takim widzie. A dla jednego moda, nie będę instalował na kompie różnych, na codzień mi zbędnych aplikacji.

DODANO

Wszedłem na forum moda i się okazuje, że problemy z pobraniem mam nie tylko ja. Oto coś co dostał przy pobieraniu ich forumowicz:

при попытке скачать с гуугл

Отказано в доступе к doc-0k-bs-docs.googleusercontent.com

У вас нет прав на просмотр этой страницы.

Ja miałem dokładnie to samo, tylko że po polsku. Radę jaką mu dano, to pobierać przez torrenta.

Gałązka-01

Może nie jest tak piękna jak jej odpowiednik ze S.c.o.p.e, ale też ma swój urok🥰.

4 polubienia

Do pierwszego postu zostały dodane łącza do pobierania spolszczenia DCSR mojego autorstwa w dwóch wersjach oraz łącze do pobierania czystej wersji modyfikacji Dead City Special Release z Google Drive [7 archiwów po ~0,97 GB + jedno archiwum 377 MB; łącznie: ~7,30 GB; pobrane archiwa rozpakowujemy poprzez otwarcie (programem 7-Zip) pliku S.T.A.L.K.E.R. Dead City SR.7z.001 i skopiowanie jego zawartości w dowolne miejsce na dysku, najlepiej poza partycję systemową i katalogi Program Files].

Miłej gry i udanych łowów.

9 polubień

Jak zawsze świetna robota @Anton_Gorodecki i dziękujemy.

Spolszczenie oraz Edycja Polska trafiły już na nasz serwer.

2 polubienia

Korzystając z okazji, chciałbym z tego miejsca bardzo podziękować Jurijowi (Policai, twórca moda) za wcześniejsze udostępnienie plików do spolszczenia, oraz przede wszystkim za ciekawą przygodę, z którą miło spędziłem czas.

1 polubienie

Teraz pytanie. Czy mod ukaże się w innej formie niż repack? chodzi mi o wersje którą się daje do plików i gra się np. przez steam.

@guccimucci5 raczej nie liczyłbym na pojawienie się takiej wersji tzn. moda w postaci folderu gamedata.

@guccimucci5 Z tego co pamiętam, to na steamie była opcja że można było sobie dodać grę która nie jest w sklepie Steam. Więc wystarczy tego Dead City po prostu dodać do steama przez jakieś ustawienia.

Jest taka opcja na Steam. Należy wejść bodajże w zakładkę Biblioteka i tam kliknąć “dodaj grę spoza Steam” i jeśli jest zainstalowana na legalu, to chyba samo się wyświetli i wskaże miejsce na kompie. Tak dodawałem gry z serii Gothic i serii Risen i inne.

1 polubienie

Ale panowie dodawanie gier spoza steam to nie jest to samo co dodawanie moda jeszcze w dodatku zmodowanego Repacka gry Stalker :blush: to tak jakbyście sobie pirata chcieli przypisać do konta.

Normalnie wklepujecie tam key zakupionej legalnie gry.

8 godzin temu, Süseł napisał:

@guccimucci5 Z tego co pamiętam, to na steamie była opcja że można było sobie dodać grę która nie jest w sklepie Steam. Więc wystarczy tego Dead City po prostu dodać do steama przez jakieś ustawienia.

Tak wiem że takie coś jest ale chodzi mi o godziny w stalkerze. Po solyance 2k16 ładnie to wygląda hah.

@guccimucci5A to nawet chyba też to pokazuję. Chciałbym pomóc, ale ja Steama od ponad pół roku chyba nie używam i nie za dużo już pamiętam. A sprawdzałeś może?

Ej, szanowni. Ale czy te sprawy ze Steamem pasują do tego tematu? Pozornie tak, ale nie dotyczą moda, lecz gier na Steamie.

@tom3kb @Agrael Proponuję, aby te wpisy dotyczące moda na Steamie przenieść do oddzielnego tematu.

A tak ogólnie biorąc, nie rozumiem po co to. Czyżby na Steamie była jakaś premia za takie coś?

@kondotier Zależy mu na tym żeby moda przenieść na steam ponieważ Steam po uruchomieniu jakiejkolwiek gry liczy czas.

1 polubienie

15 minut temu, kondotier napisał:

Ej, szanowni. Ale czy te sprawy ze Steamem pasują do tego tematu? Pozornie tak, ale nie dotyczą moda, lecz gier na Steamie.

@tom3kb @Agrael Proponuję, aby te wpisy dotyczące moda na Steamie przenieść do oddzielnego tematu.

A tak ogólnie biorąc, nie rozumiem po co to. Czyżby na Steamie była jakaś premia za takie coś?

Luzik chciałem się tylko zapytać i nie chciałem ciągnąc tematu na X pytań i odpowiedzi. Temat steama zakończony :sweat_smile:

@guccimucci5 Życzę miłej gry :slightly_smiling_face: bardzo fajny modzik

@kondotier

16 minut temu, kondotier napisał:

Jak najbardziej dotyczy tego moda. Chodzi o to żeby wrzucić Dead City SR do biblioteki steam jako gra której nie można dostać ze sklepu Steam, tak jak wcześniej pisałem chodzi tylko o ten czas przegrany w modzie.

1 polubienie