Takie małe pytanko…pisał o tym też korn06 bo to denerwujący moment.
..chodzi o boczny kursor podczas korzystania z pełnej skrzynki. Za każdym razem gdy weźmiemy z pudełka jakiś element, ten natrętny kursor wraca do góry i doprowadza do złości.
Może jest jakiś sposób na to, by pozostał nieruchomy podobnie jak u handlarza, gdy sprzedajemy rzeczy..to tak na boku nic ważnego…
Szukałem tego elementu, ale jest on pewnie w plikach oryginalnych gry. Rozpakowałem je sobie nawet, ale gdzie tego elementu szukać … to nie mam pojęcia.
W necie też nie znalazłem porady na tą irytującą przypadłość STALKERa.
Tak sobie myślę , czy nie odpowiada za to czasem HUD…Podczas mojej ostatniej przygody z Mini-mapą widziałem jakieś wpisy o oknach handlu i wymiany…ale to tylko przypuszczenie.
Jak uporam się z nowym przejściem na Bagna, to spróbuję kolejny raz ugryźć ten temat ![]()
Ja stosuje taki półśrodek na ten “kursor”. W Barze gdzie mam główny skarbiec, założyłem 2 dodatkowe plecaki z kłódkami. W pierwszym karabiny i pancerze, w drugim arty i embriony, w trzecim pozostałe. ![]()
Dobre korn…ja tak zawsze robię w Fallout…szkoda ,że na terenie Baru nie ma szafek..takich zielonych jak gdziekolwiek pełno..zamykanych na kłódkę…
..
Trzy takie rozwiązały by sprawę magazynu…ale 60.000 trzeba na zameczki wyłożyć niestety..![]()
Ciekawe, czy w offlinie strażnik tez pilnuje kanciapy Chudego i nie wpuszcza obcych? ![]()
Tak , ale jak Chudy i Docent mają lepkie ręce to wtopa…
…zresztą chcesz płacić za każdy dostęp do towaru czy czegoś nie rozumiem.?
No cóz, za ‘pewność’ warto płacić ![]()
Tak myślałem…przy częstotliwości z jaką odwiedzam Bar to oznacza jedno…Bankructwo…
..skąd mam znaleźć tyle antyradów.?
Jednak gdyby koleś brał po 10 zł. za wjazd to możemy gadać…![]()
Jak mu nie dasz antyradów, to bierze apteczki i to zwykłe. Ale faktycznie…
No i jak Yurek z tym kursorem, dasz radę coś z tym zrobić? Chciałem tylko zapytać, bo to naprawdę irytujące i gdyby dało się poprawić , gra byłaby o wiele przyjemniejsza.
No i jak Yurek z tym kursorem, dasz radę coś z tym zrobić? Chciałem tylko zapytać, bo to naprawdę irytujące i gdyby dało się poprawić , gra byłaby o wiele przyjemniejsza.
Na razie nic ciekawego nie odkryłem jeśli chodzi o kursor …
Druga prawda, że faktycznie 90% czasu teraz idzie na tłumaczenie Sigerous moda do CoP, potem przeglądanie plików NLC6.
Sprawa kursora spadła na ostatnie miejsce w kolejce … ![]()