Dodatek do panoramy.

Gdzie wrzucić ten dodatek do monitorów panoramicznych…?

Tu: gamedataconfigui .

Wrzuciłem tą poprawkę, poprawia raczej tylko HUD..( ikony i tekst ).
Warto wrzucić siatki celowników dla panoramy…to poprawka pod monitory 16/9 i 16/10 (likwiduje owal na celowniku optycznym)…jest również fajna lornetka.

1 polubienie

Ok,dzięki panowie.
@malakas…rewela avatar. :thumbsup:

Poprawiam posta bo to co napisałem nie spodobało się mojemu “prześladowcy”…i znowu mnie nachodzi,znowu dostanę ostrzeżenia i zabawa zacznie się od nowa.

Mam g… laptopa i g… rozpieprzony obraz… ! Teraz chyba ok i nic nie dubluję.

Dublowanie postów nieładnie proszę o poprawę. LD

Może o to chodzi- zainstaluj jeszcze siatki celownicze
http://narod.ru/disk/52228598001.3f94d65c9ac9479096f06a5eccb4d3a8/Адаптация%20сеток%20прицелов%20мода%20Шрам.7z.html
Ja na tym gram od początku.

Pacjent dawaj fotki bo nikt nie widzi co masz na swoim monitorze. Daj foto i zaraz zobaczymy o co chodzi. Podmieniłeś siatki celownicze.?

@korn,tak,siatki podmieniłem.Wiecie że męcze to na tym g… laptopie…jeszcze :slight_smile: On ma 1600*900 więc wrzuciłem 16*9.Nie wiem w zasadzie czy w ustawieniach rozdzielczości gry grać na swojej 1600*900 czy zmniejszyć i to pomoże.

@malakas,nie wiem czy foto pokaże to o co mi chodzi…http://wrzucacz.pl/f…ape.jpg?preview

…efekt “rozciagnięcia”…paskudna nazwa ale tak to wygląda… :sick:

Nie wiem w zasadzie czy w ustawieniach rozdzielczości gry grać na swojej 1600*900 czy zmniejszyć i to pomoże.

Na swojej rozdzielczości natywnej matryca powinna wyświetlać wszystko najlepiej…zawsze można zmieniać ustawienia w grze i wybrać najlepsze.

Zmieniałem rozdzielczości ale cały czas to samo.Dostałem już “kopa” poraz kolejny od LD za dublowanie postów więc już mi się nie chce o tym gadać.Nie ważne!

Wszystko już jest ok … @malakas , @korn … Nowa Maszynka się składa więc nie będzie już z mojej strony postów o małej wydajnośći … Pozdrawiam mojego “prześladowcę” na ST !

Nie pisałem nic o zawartości postów tylko o ich dublowanie więc nie rozumiem twojej irytacji. Co rozumiesz poprzez “kopa”. LD

Dajci linka bo nie mogę znaleś
szukalem wszedzie tylko nie tam ,sory

Jest w temacie moda..Pobieralnia.

Dzięki ide grac