wszystko było dobrze tylko ja jestem głupi, ponieważ instalowałem spolszczenie na końcu. Dopiero teraz się domyśliłem, że kurcze jak wkładam spolszczenie na te dodatki to coś jest nie tak.
W każdym bądź razie już wszystko wiem i złożyłem sobie takie cuś.
Dodałem sobie do CoC mod Arsenal Overhaul, ale nadal nie znalazłem satysfakcjonującej mnie snajperki z zoomem, który miałby choćby dwie regulacje odległości. Polecicie coś kompatybilnego, co by taką pukawkę zawierało?
Co prawda większość z poniższych karabinów wyborowych nie ma regulacji przybliżenia w lunetach, ale mogą ci się spodobać CoC+SGM:
Czy ten egzo Czystego Nieba ma największy przyrost limitu wagi ze wszystkich ego, podobnie jak w modach z serii SGM? Tam bodajże ulepszony pozwalał na noszenie 275kg (pewnie nie, słabo u mnie teraz z pamięcią).
Większość kombinezonów czystych ma od razu wbudowane 2 sloty a zważywszy na to że prawie wszystkie kombinezony ulepsza się tak samo będzie możliwość zamontowania 3 dodatkowych.
Znowu muszę prosić o pomoc w kwestii modów, bo postanowiłem od nowa CoCa zmodować.
Chodzi o mody: Weapon Gulash (wraz z Transparent Scopes), Outfit Addon i Smurths Dynamic HUD. W jakiej kolejności wypakowywać, aby nie było problemów. Jeśli te trzy razem nie będą się gryzły.