DOPA.. błąd przy wejściu do X-18

Witam- gram z dopełnieniem i przy wejściu do laboratorium w DM(po dokumenty dla Woronina) mam wylot do pulpitu :face_with_tongue:
! Cannot find saved game ~~~ gulag: ltx=misc\gulag_tasks.ltx, there is no path in section walker1@esc_podmoga_[bandit
* Log file has been saved successfully!
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 342
[error]Description :
[error]Arguments : Can’t open section ‘walker1@esc_podmoga_[bandit’
Miał ktoś podobny problem?
Pozdrawiam

Zerknij tutaj http://www.stalkerteam.pl/Thread-B%C5%82%C4%85d-Soli-z-dop%C4%85-po-zdobyciu-miniguna-rozwi%C4%85zany

tedyt, myślę, że masz dwa wyjścia z tej sytuacji:
1.Szukasz po necie w których plikach grzebać
2.Poszukasz rozwiązania w samej grze.
Ja doradzam to przyjemniejsze rozwiązanie czyli - spróbuj naprawić tego buga grając.
Z treści loga można przypuszczać, że błąd powoduje jakiś bandyta, w tej laborce kilku się w Soljance pojawia, wróć do sava z X18 i posprzątaj tam dokładnie, Być może nie odstrzeliłeś któregoś bandziorka i gra nie może się z tym pogodzić - z tąd kłopoty.

[error]Arguments : Can’t open section ‘walker1@esc_podmoga_[bandit’

Kobal podał rozwiązanie..usuń to co zaznaczone…na czerwono…

Metoda operacyjna zawsze jest skuteczniejsza :face_with_tongue:, ja jednak wolę “domowe” sposoby leczenia i szukałbym tego bandyty w kompleksie.:face_with_tongue:

Zadziałało ! Panowie- jesteście nieocenieni, stawiam wszystkim browara:)

Pytaj, pisz i informuj o rozwiązaniach które zlikwidowały problem - od tego mamy forum. :wink: Rozumiem, że u Ciebie pomogło usunięcie słynnego nawiasu…?:slightly_smiling_face: