Drzwi

Siemanko… przechodzę Stalkera SoC i w PDA znalazłem notatkę żołnierza Monolitu o jakichś drzwiach. Pisze tam coś że kod dostępu to 342089 (czy jakoś tak) i że to kod do drzwi ale on nie pamięta jak się do nich dostać. Moje pytanie brzmi: czy ktoś z was wie o jakie drzwi chodzi?
PDA znalazłem chyba w czerwonym lesie albo w magazynach wojskowych

Sa jeszcze drugie drzwi wlasnie te w labie. Te od snajpera tez da sie otworzyc. Jak ktos chce kod do obu to moge napisac.

Też znalazłem kod od żołnierza monolitu, ale próbowałem go na tych drzwiach gdzie jest snajper i nie mogłem tych drzwi otworzyć, ale gdy będziesz już w środku tego labolatorium, gdzie jest mózgozwęglacz to sprawdzaj każde drzwi i na pewno będą takie, które aby je otworzyć będzie potrzebny kod. Wpisz ten kod i na 90 % drzwi się otworzą. A co za drzwiami jest, tego nie Ci nie powiem, żeby Ci nie zepsuć zabawy.

Ok, dzięki. Wyrwę w płocie kojarze… zobaczę i dam znać czy znalazłem

Da sie. Jest dziura w plocie. Musisz isc caly czas przy plocie to znajdziesz.

Jeśli mówisz o tych drzwiach na górze, przy których siedzi snajper, to szkoda :wink: bo tam nie da się wejść… Chyba że czegoś nie wiem ;d

W czerwonym jest plot na lewo od prostej do mozgozweglacza i tam sa schodki na koncu do budki. Pewnie to.

Pytanie bo w bunkrze pod antenami jest para drzwi te na 1 piętrze i te przy tym hangarze a mnie interesują te 1

To może byc kod do 3-ech rodzajów drzwi, 1/ - snajper na początku wejścia do lokacji z antenami tvn-u a nr2 i 3 juz w samym labie, z tego co pamietam - 5627 lub cos takiego, zajrzyj do spolucji, jest ich pełno w sieci :slight_smile: