Udostępniam “apgrejdowaną” wersję moda Dynamic Weather + edytowaną roślinność z Absolute Nature, Cromm’a, dla SoC(korony drzew są znacznie gęstsze a kolorystyka gruntu i roślinności nie odcina się od siebie). Edytowane zostały niemal wszystkie cykle, a wszystkie mankamenty, które uznałem za nie do przełknięcia tudzież elementy niedopracowane- zostały poprawione. Mod jest kompatybilny z każdym fabularnym (w niektórych przypadkach wymagana może być mała edycja skryptu, lecz nie stanowi to problemu). Jest to naprawdę fajna alternatywa dla kogoś, kto chciałby nieco upiększyć grę, a modyfikacje typu Weather Overhauled nie chcą współgrać z innym poprzez swoją złożoność. Używam tego zestawu w Tajnych Ścieżkach 2 i jest naprawdę fajnie. Koniecznie skorzystać z pliku user.ltx w paczce. Kilka losowych screenów z Tajnych Ścieżek 2 + udostępnionego zestawu.
Smakowicie się prezentuje. Już pobieram ;D.
Jeśli ktoś pobrał wcześniejszą paczkę, niech ją wystrzeli w kosmos, pobierze poniższą i korzysta właśnie z tej. Edytowana została każda godzina każdego cyklu(doszlifowane oświetlenie, zmienione skyboxy itp) przez co wszystko jest dopieszczone na cycuś glancuś (czego niestety nie mogę powiedzieć o poprzedniej wersji). Galeria skriniaczy znajduję się tu:
A link do paki tu:
http://www18.zippyshare.com/v/4509268/file.html
Z modem “Priboi Story Ukryte Zagrożenie 1,4” mod Vadrerera współgra fenomenalnie. Podwójna przyjemność: dobra fabuła dostała estetyczną oprawę ;D.
Zainstalowałem tego moda do moda “Najemnik - Com” i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba ;D. Dzięki Vandrerer.
Nie ma za co. Swoją drogą, to wpadłem na fajny pomysł. Zapomniałem, że jest dostępny inny mod pogodowy, który zawiera fajne skyboxy, a mowa o Total Weather Conversion autorstwa Vincenta Vegi. Zaadaptuje je i wrzucę kolejną pakę za kilka dni.