Dysk Yandex nr.telefonu...

Witam,nie za bardzo wiedziałem gdzie wrzucić te pytania ale że dotyczy po trochu właśnie próby ściągnięcia tego moda postanowiłem tu.Skończył mi się limit pobierania na dysku Yandex ściągnąłem sobie w wersji repack z torrent jako że nie miałem pewności wcześniej czy on już jest z fixami i patchem to nadpisałem na wszelki wielki..-ale moje pytania dotyczą tego dysku Yandex.. ktoś może wie czy ? i kiedy odnawia się ten limit ???. i czy rejestracja na tym yandex jest aby na pewno bezpieczna? nie jestem przyzwyczajony podawać numeru telefonu w taki sposób i trochę się tego boję nie ukrywam..mail to mail ale nr telefonu??? Proszę Panowie doradźcie coś…

@ralf237612 ta oni tam coś kombinują z tymi telefonami, jak się rejestrowałem to tego nie było kiedyś.

No ale może chcesz sobie pobrać tego moda z google drive: Klik niby wersja aktualna z wszystkimi fixami, link z tematu moda na Ap Pro.

1 polubienie

@ralf237612
Konto na Yandex mam od bardzo dawna i kiedyś numer telefonu nie był wymagany.
Być może teraz służy to temu żeby nowy user nie był z poza Rosji ale to tylko przypuszczenie.
Wracając do tematu poniżej podaję linki do plików z pierwszego postu z tym, że przerzuciłem pliki na Google Drive
więc na pewno jest to to samo.

Mod:

Patch:

Fix nr 1:

Fix nr 2:

Fix nr 3:

@Agrael Pliki mogą spokojnie na GD poleżeć i można by było jako alternatywę dla Yandexa podać moje namiary w pierwszym poście.

3 polubienia

Dzięki @OldMan, dodałem linki do #1 postu :slightly_smiling_face:

W dniu 23.09.2023 o 16:06, ralf237612 napisał(a):

Dzięki wszystkim!!!