Witam,nie za bardzo wiedziałem gdzie wrzucić te pytania ale że dotyczy po trochu właśnie próby ściągnięcia tego moda postanowiłem tu.Skończył mi się limit pobierania na dysku Yandex ściągnąłem sobie w wersji repack z torrent jako że nie miałem pewności wcześniej czy on już jest z fixami i patchem to nadpisałem na wszelki wielki..-ale moje pytania dotyczą tego dysku Yandex.. ktoś może wie czy ? i kiedy odnawia się ten limit ???. i czy rejestracja na tym yandex jest aby na pewno bezpieczna? nie jestem przyzwyczajony podawać numeru telefonu w taki sposób i trochę się tego boję nie ukrywam..mail to mail ale nr telefonu??? Proszę Panowie doradźcie coś…
@ralf237612 ta oni tam coś kombinują z tymi telefonami, jak się rejestrowałem to tego nie było kiedyś.
No ale może chcesz sobie pobrać tego moda z google drive: Klik niby wersja aktualna z wszystkimi fixami, link z tematu moda na Ap Pro.
@ralf237612
Konto na Yandex mam od bardzo dawna i kiedyś numer telefonu nie był wymagany.
Być może teraz służy to temu żeby nowy user nie był z poza Rosji ale to tylko przypuszczenie.
Wracając do tematu poniżej podaję linki do plików z pierwszego postu z tym, że przerzuciłem pliki na Google Drive
więc na pewno jest to to samo.
Mod:
Patch:
Fix nr 1:
Fix nr 2:
Fix nr 3:
@Agrael Pliki mogą spokojnie na GD poleżeć i można by było jako alternatywę dla Yandexa podać moje namiary w pierwszym poście.
Dzięki @OldMan, dodałem linki do #1 postu ![]()
W dniu 23.09.2023 o 16:06, ralf237612 napisał(a):
Dzięki wszystkim!!!