Dyskusja ogólna - NS2016

To wstaw linka do tego wyglądu NPC :slightly_smiling_face: Bo muszę łatać co chwilę sprawę.

@kazik proszę bardzo

https://drive.google.com/file/d/0BxCQAYFfhcHlQmlMbTRmMFNYU1U/view

ok już pobieram.. a co Cię podkusiło?
Jako “straszy” dostajesz ode mnie burę :slightly_smiling_face:

a dlaczego by się nie pobawić na mistrzowskim poziomie trudności i nowych modelach, wyglądają co niektórzy śmiesznie ale mi tam pasuję :slightly_smiling_face:

Edit: tylko zapytam jakim cudem BTR widzą mnie w nocy , jak mam na sobie maskujący egzo XD ?, mają wbudowaną podczerwień czy co ?

Niby można ale u mnie jest to wylot co chwilę i tak myślałam, że coś kombinujesz :blush:
No nic idę do Sidora kupić odtwarzacz.

Skąd wytrzasnąć złotą rybkę dla kostii? Gram już sporo czasu i ani razu jej nie znalazłem

szkoda że nie ma spolszczenia do do dodatku po końcowej bitwie z ostatnim dniem

@Stanley Dodatku?

2 godziny temu, Zwinny napisał:

Skąd wytrzasnąć złotą rybkę dla kostii? Gram już sporo czasu i ani razu jej nie znalazłem

Na Kordonie jest przystanek autobusowy, zaraz naprzeciwko elewatora. Tam jest skrzynka do rozbicia, u mnie była Złota Rybka właśnie.

@Stanley - gameplay który wstawiłeś, to tylko początek gry. Piszesz chyba o tym, co zaczyna się od #96.

A prośbę o przetłumaczenie, trzeba się skierować do @kobal, bo to on jest tłumaczem S2016.

Ale wstawienie tego dodatku, nawet przetłumaczonego, może nie pozwolić na dalszą grę tym, co w bieżącej grze zabrali i np. sprzedali Playboye. Teraz ich nie zbiorą. A nie sądzę, aby ten dodatek, spawnował ich ponownie.

Obejrzę tę końcówkę i zobaczę z czym może być jeszcze problem.

Witam, koledzy mam prośbę, szukam Bosmana na Bagnach zgodnie z filmem nie mogę go odszukać ani nawet chatki nie ma . Czy muszę z kimś pogadać aby Bosman się pojawił?.

Tak Ci nie pomogę…
Wstaw sejwa na bagnach i wtedy sprawdzę.

@bolo - tak, musisz pogadać. Bez gadki na Generatorach, jego nie ma. I to jest dopiero jakiś kolejny dialog na nich. Tak, że jeśli tego dialogu nie miałeś, to go nie szukaj. A idąc do niego, dobrze jest mieć kilka butelek wódki.

Wie ktoś w którym miejscu jest ammo dla biesa? Przeszukałem wszystkie pojazdy na cmentarzysku od środka i pod nimi

Tak @Zwinny nie pograsz. Najlepiej znajdź sobie z tej play listy odcinek gdzie jesteś w grze - https://www.youtube.com/watch?v=CtGQjwsFT3s&list=PLaqm7hHKV00lIHvLW0qQp4MbZv4t0vYEC

@Zwinny - musisz wznieść się na wyżyny. Poszukaj na śmigłowcach, ale dokładnie. Schowek z nimi widać nawet z ziemi.

1 polubienie

Witam, na Generatorach gadałem z Duchem i Czarnym Doktorem, który mnie podrzucił śmigłowcem na Bagna i dalej nie ma Bosmana. Cofnąłem się z grą do czasu przylotu do wioski na Generatorach Czarnego Doktora i klapa, wstawiam seywa, proszę o pomoc.

a15.sav

a15.dds

@bolo - mowa o Bosmanie jest chyba dopiero przy takim namiocie. Ale musiałbyś mieć zakończone wszystkie linie poszukiwań. Także Kła i Striełoka.

Zobaczę ten Twój zapis, co masz zrobić.

1 polubienie

No jak nie ma jak jest.

a15 bosman.dds
a15 bosman.sav
Zanim do niego zagadasz idź w stronę cmentarza i czyść wszystko po drodze łącznie z bandytami w cerkwi.
Dopiero potem do niego wróć i zaprowadź.

1 polubienie

Bardzo dziękuję, ja durny szukałem w innym miejscu, ruszam z grą. Gdyby nie Wasza pomoc to siedzę i kwiczę, pozdrawiam.