@kondotier u mnie też były problemy z wyświetlaniem tekstury broni miałem całą czarną. Coś mi się zdaje,
że kolega @bolo troszkę w plikach grzebał np. magazynek w Wal 32 szt… No nic najważniejsze, że gra dalej
W takiej sytuacji najlepiej parę razy wczytać sejwa sprzed wyjścia skoro w logu nic nie ma.
Możesz też powtórzyć lab i spróbować.
Możesz też wstawić sejwa jako załącznik i sprawdzę.
Wcale nie musisz zaczynać od nowa. Możesz uruchomić kompa z butowalnego pendrajwa przenieść folder z sejwami
w bezpieczne miejsce i dopiero stawiać system od nowa.
W necie np. na YT są setki poradników gdzie jest opisane krok po kroku jak sobie poradzić w takiej sytuacji.
Ja na co dzień używam pakietu programów WinPE 10-8 Sergei Strelec (x86/x64/Native x86) 2017.08.17 English version
Usunięto możliwość wyboru rodzaju schowków. Napełniają się w zależności od rangi NPC z którego zabrano informację. Można je zdjąć z trupa, kupić, albo dostać za picie wódki z NPCami. Kwestowi NPC ich nie mają.
Gotować artefakty można też w podziemiach. Gotowanie transmutatorem tylko przy posiadaniu recepty. Ręcznie można “zgadnąć” skład i wtedy recepta pojawia się w PDA.
Można wyłączać radia poprzez naprowadzenie kursora i “Użyj”. Megafony można “rozstrzelać”.
Witam, jestem na CEA2 i znalazłem rejestrator ze śmigłowca, mam sprawdzić pozostałe śmigłowce i przy okazji chciałbym odnaleźć schowek wojskowych, mam wskoczyć w szczelinę ale jak skaczę to wpadam w tekstury. W którym miejscu mam skoczyć, szukałem na filmikach i nic nie znalazłem. Gram trochę nietypowo bo wiszą mi schowki Charona a mam już zrobione zadania z Muchą, proszę o podpowiedz gdzie jest ta właściwa szczelina.
w opisie:Pewna informacja o schowku żołnierzy. Terytorium CEA-2 dach Sarkofagu. Rozejrzeć się dookoła, znaleźć jakąś wnękę w dachu budynku i zeskoczyć w nią. Powinna tam być dokumentacja o jakimś tajnym eksperymencie. Co tam znajdę Bóg wie.