To nie są szczeliny, ale na dachu od strony CEA2 masz takie wnęki. To o nie się chyba rozchodzi. Zobacz 4 min 15 sek. :
Tak to o ten schowek chodzi, bardzo dziękuję.
Szanowni koledzy, doszedł mi następny problem wywala mnie do pulpitu po przejściu do Szpitala z następującym logiem:
FATAL ERROR
[error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object)
[error]Function : CPatrolPathManager::select_point
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\patrol_path_manager.cpp
[error]Line : 155
[error]Description : any vertex in patrol path [pred_hos_mono_hsmon2_walk] in inaccessible for object [pred_mono7]
Proszę o pomoc.
Ponawiam prośbę o pomoc.
@bolo a po wejściu do Szpitala miałeś może emisję ?
Nie, ale teraz zagrałem i zaskoczyło, nie wiem co jest grane, dziękuję za grzeczność, jak będą problemy to poproszę o pomoc.
Na stronie moda dotyczącej wylotów, z nr i opisem takim jak ma @bolo , w maju tego roku dano odpowiedź:
Вылет известен, правка по этому вылету делается. Пока обходи другими путями.
czyli:
Wylot znany, wykonujemy dla niego fiksa. Na razie wchodź inną drogą.
Do wczoraj, brak informacji aby fix był gotów. Chyba że ukryli go w patchu z czerwca. Link do niego wstawiłem na forum, chyba w Dyskusji.
Ale tu jeszcze raz. https://yadi.sk/d/xlXkrEeR3KJoPG
Coś musiało zaskoczyć bo właśnie skończyłem Szpital i wszedłem na Agroprom, jak będą problemy to będę prosił o pomoc, dziękuję.
Szukam pliku light_night. W folderze models/objects - brak.
Może ktoś zna namiary ?
@DaarMoo u mnie są aż 2. Bo podmieniałem latarkę na mocniejszą. Wstawiłem ją do Dyskusji ogólnej.
W modzie pliku latarki nie ma.
Pięknie działa @kondotier !
@DaarMoo - może się zdarzyć, że jak naprzeciwko Ciebie będą NPCe ze świecącymi latarkami, to zostaniesz oślepiony. Siła światła ich latarek też wzrasta. Wtedy zejdź na oświetlenie statyczne.
Parametr range i range_2 mam ustawiony prawie jak Ty, natomiast aby ograniczyć jaskrawość światła color_2 mam ustawiony na 0.6. Latarka świeci mocnym ale nie jaskrawym światłem.
Chłopaki prosze wytłumaczcie gdzie jest ten cholerny dziennik Ducha w tym jantarze co nam Krugłow karze nam go przyniesc ?!
@Gość askat - https://www.youtube.com/watch?v=OlIIIN85oHQ
Filmik krótki, obejrzyj cały.
No i skończyłem.
Błyskawicę puściłem wolno i rozwaliłem event horizon.
A potem - czterej przyjaciele z boiska + GG
No cóż.
Mod jest po prostu p rz e p a s t n y.
Ale mimo swojej wielkości, oczywiście pod względem zadaniowym, wcale nie jest uciążliwy i męczący. Wprost przeciwnie. Ma jakiś dziwny magnetyzm, który powoduje, że nie chce się przestać. Myślę, że to głównie wypływa ze scenariusza, który jest bardzo rozsądnie skonstruowany. Mimo olbrzymiej ilości zadań nie ma wrażenia ciągłej presji jaką wywierają na graczu, presji często obecnej w innych modach. Mimo prawie dwóch miesięcy grania czas upłynął mi bardzo szybko. Mod wciąga po uszy. Początek jest ostry. Nagle w PDA pojawia się kilkadziesiąt zadań i myśl - jak to ogarnę. Ogarnę, ogarnę. Trzeba tylko trochę czasu. Później z kolei w PDA robi się pusto mimo, że do końca kawał drogi. Co się dzieje ? I powoli, powoli pojawia się jedno, które zaczyna rozrastać się jak sieć pajęcza. Pięknie !
Jestem nieustająco po wrażeniem konstrukcji scenariuszowej. To ona powoduje, że chce się grać, grać, grać…
@DaarMoo -
Witaj w klubie, tych co ukończyli.
Powinno to być zachętą dla innych, którzy jeszcze się wahają.
Dzięki @kondotier !
Twoja pomoc jest zawsze nieoceniona.
Witam, dopadł mnie następujący problem, w Limańsku uaktywniłem teleport do Martwego Miasta i nie przenosi mnie, czy coś muszę mieć specjalnego przy sobie?. Wyświetla mi się komunikat o nowej drodze ale przenieść nie chce.
@bolo tport do Martwego Miasta masz z tyłu budynku w którym jesteś. Masz zaznaczony w PDA. Także swoje graty, które włożyłeś do sejfu możesz spokojnie zabrać i w pełnym wyposażeniu ruszyć na nową lokację.