Urzekła mnie bujność przyrody, kwiatki(maki), zwierzątka - normalnych brak, gram, idę dalej, ciągły brak kasy sprawia, że marzę o robocie z baru lub dobrym znalezisku/schowku.
Andre !!! “W LA wbudowany jest “spawner” ale jest wyłączony, aby go włączyć należy w pliku → gamedatascriptsui_main_menu.script usunąć linię 310 “–[[” i linię 320 “]]”.” w tym pliku nie znalazłem żadnej linijki w ktorej występuje liczba 310 lub 320, objaśnij/pokaż na rysunku/fotce gdzie co i jak!!
@bober322, zaznacz kolorem te linie do usunięcia i znikną niejasności. W przyszłości też możesz tak oznaczać dane rzeczy i uniknie się dodatkowych pytań.
Pytanko fabularne - idąc do rozbójników od sidora omijam trepów, idę drugi raz i mam w pda jakieś mutanty do rozwalenia pod drugim wiaduktem - na lewo od trepów mając melino-szałas sidora za plecami czy muszę zaliczać te mutanty??? tam gdzie zazwyczaj jest elektro??
W jednym z pomieszczeń tegoż tunelu, na posadzce leży klucz. Jeszcze nie sprawdzałem co otwiera, ale sądzę, że drzwi w jednym miejscu, bo były zamknięte, jak wcześniej chodziłem po tych zakamarkach, lecz bez owego klucza, bo nie wiedziałem, że leży sobie gdzieś spokojnie.
O ile pamiętam, to jest zgubiony klucz Wilka. Otwiera wagonik na Wysypisku zaraz koło posterunku Powinności przy przejściu do Baru.
Wilk zresztą daje zadanie na znalezienie klucza.
Utknąłem w podziemiach Agropromu. Zadanie to w PDA jest po angielsku, więc nie wiem co tam napisane. Ale z rosyjskiej reszty, wiem że miałem znaleźć księgę i ją znalazłem, i zabrałem z pomieszczenia za drzwiami, podobnego do kryjówki Striełoka.Teraz mam znaleźć schowek. Ponoć ma być w przewodach wentylacyjnych, w tym przejściu między korytarzami. Znam to z podpowiedzi na fus forum. Podstawiłem sobie nawet ten wózek lekarski, aby być bliżej obu tych wyrw w wentylacji, ale nic tam nie ma.
Dziękuję apg2312, za podpowiedź, ale sam już to znalazlem. Naprowadziła mnie na własciwy korytarz ta wisząca u mnie krata, kiedy na rus screenie rura jest w calości. Nawet wózka nie trzeba było przesuwać :), stał we właściwym miejscu.
W czasie wykonywania zadania w Dolinie Mroku, mamy pozyskać kurtkę bandyty. “Demon” informuje nas, że możemy ją kupić u Barmana, co jest oczywiste, lub znaleźć “przy starym wejściu, z którego korzystali bandyci” . I miał nam to miejsce zaznaczyć na mapie. Ale u mnie na mapie jest zaznaczony tylko pijany bandyta, od którego mam wyciągnąć hasło. Przeszedłem przez wszystkie trzy teleporty na Wysypisko, zbiegałem wokół bazy bandytów i resztę lokacji. Dobre i to, bo ją przy okazji poznałem :).
Kto wie, co to za “stare wejście” i gdzie się znajduje, bo chcę zagrać tym rozwiązaniem. Na wycieczkę do baru mam zawsze czas.
I takie małe spostrzeżenie. Albo Dolina Mroku jest dwuczęściowa, albo źle jest opisana ta lokacja, która była Mrocznym Parowem. Tak jej opisanie przy najechanie na nią kursorem na mapie, jak i teleporty do niej. Jak będą w Mrocznym parowie zadania, będziemy odsyłani do Doliny Mroku.
W północno-wchodniej części mapy, niedaleko piaszczystej łachy, tam można spotkać kilka poltergeistów i jak będziesz nieopodal to na mapie pokażą Ci się 3 trupy. Niedaleko będzie zejście do podziemi.
W czasie wykonywania zadania w Dolinie Mroku, mamy pozyskać kurtkę bandyty. “Demon” informuje nas, że możemy ją kupić u Barmana, co jest oczywiste, lub znaleźć “przy starym wejściu, z którego korzystali bandyci” . I miał nam to miejsce zaznaczyć na mapie. Ale u mnie na mapie jest zaznaczony tylko pijany bandyta, od którego mam wyciągnąć hasło. Przeszedłem przez wszystkie trzy teleporty na Wysypisko, zbiegałem wokół bazy bandytów i resztę lokacji. Dobre i to, bo ją przy okazji poznałem :).
Kto wie, co to za “stare wejście” i gdzie się znajduje, bo chcę zagrać tym rozwiązaniem. Na wycieczkę do baru mam zawsze czas.
I takie małe spostrzeżenie. Albo Dolina Mroku jest dwuczęściowa, albo źle jest opisana ta lokacja, która była Mrocznym Parowem. Tak jej opisanie przy najechanie na nią kursorem na mapie, jak i teleporty do niej. Jak będą w Mrocznym parowie zadania, będziemy odsyłani do Doliny Mroku.
Witam
Na północny zachód od kompleksu z wejściem do X18 jest piaszczysty wąwóz i tam jest jaskinia przez którą wejdziesz do starych tuneli. Ja kombinezon znalazłem pod pozawalanymi kawałami betonu, uważaj bo u mnie były tam dwie pijawki i szczury.