Panowie mam dziwne spostrzeżenie patrząc na listę saveów. Ściągnąłem wczoraj legend returns i wszystko hula choć czasami są wyloty do pulpitu ale to może wynikać z ustawień grafiki i ramu niedoboru. Zawsze od kiedy pamiętam przy saveach w stalkerze jakimkolwiek była nazwa moja jako użytkownika komputera czyli arturo. Przeglądając savey na początkowych zapisach jest nazwa nikolay plus dodatkowe krzaczki takie jak przy instalacji. Z czego to może wynikać? To jakieś savey niby z 2018 roku. Też tak mieliście? Po którymś tam wyłączeniu gry tak mi kompa zmuliło, że nie dało się nic z nim zrobić i tylko awaryjne wyłączenie pomogło. Bałem się, że może z tych torrentów jakiegoś dziadostwa ściągnęło, programy nic nie wykryły i nastąpiła jakaś ingerencja w system. Możecie się wypowiedzieć co o tym sądzicie?
@kamil190@Charciarz a ja bym nie usuwał, no chyba że jest ich w choooj , to wtedy zostawić kilka z różnymi lokacjami i czasami zapisu aby z samej ciekawości zobaczyć jak wyglądały staty i ekwipunek kolesia który to stworzył. To taka jakby “zawartość dodatkowa” jak bonus