Spotkałem w grze dwa schowki, do których nie mogę dotrzeć.Może komuś się udało.
Pierwszy: Agroprom, drugi w Dolinie Mroku.
Obydwa znajdują się na drzewach.
Spotkałem w grze dwa schowki, do których nie mogę dotrzeć.Może komuś się udało.
Pierwszy: Agroprom, drugi w Dolinie Mroku.
Obydwa znajdują się na drzewach.
Próbowałem ten plecak zestrzelić, obrzucałem granatami i nic.
[ Dodano: 2008-12-18, 20:12 ]
No to moze jakos inaczej trzeba na to 1 ale na 2 napewno da sie tylko z dachu.
Czy uda się tam wskoczyć?
Jeżeli to mowa o tym do którego się idzie po rurach to tam byłem, ale ten z drzewem to nadal zagdaka
Drugi schowek w Agropromie -na drzewie- , to za bazą Stalkerów.Schowki pokazują się losowo po przeszukaniu ciał, więc na to nie mamy wpływu. Postaram się dodać mapkę.Tam znalazłem 200 pocisków do rkm.Źółty kolor.
No ja tak samo miałem problem z tym 1, pół godziny skakałem wkoło drzewa jak pies któremu chce się a nie może i nie dałem rady, a tego 2 schowka to chyba nie miałem wskazanego
W Agropromie jest jeszcze jeden schowek na drzewie, koło bramy, gdzie atakują Bandyci,
ale tam jest łatwo się dostać po rurach. Mi sprawiały kłopot, tylko te dwa, a może ktoś ma podobne problemy ze schowkami?Piszcie.
No to moze jakos inaczej trzeba na to 1 ale na 2 napewno da sie tylko z dachu.
Ale 1 drzewo jest na górce, zaraz obok anomalia i parów, a to drugie jest przy murze.
No nie wiem.A że nic nie ciekawego, to nie o to chodzi, wkurza mnie po prostu, że nie mogę wejść :mrgreen:
-prv.
Mam ten sam problem z pierwszym, drugi i trzeci udało mi się otworzyć, chociaż nie pamiętam jak.
Grafik już nie ma, ale myślę że o tą skrytkę na drzewie chodziło: www.youtube.com/watch?v=6-Vg8BgmVeA
Oczywiście jest to CoC a nie CS ale metoda powinna zadziałać.