elektroniczne komponenty

Witam.

Szukam szpulek miedzianych najbliżej posterunku powinności na wysypisku i ich nie ma, zardzewiały czy ktoś na złom zaniósł ?, Ale na który?

Druga sprawa mam dla Akima wszystkie części mutków ale zadania nie zalicza, czemu?

Miedziane szpulki od 2:20

Tu wszystkie części mutantów na wszelki wypadek.

Dzięki a te drzwi nie mam kodu a zrobiłem zadanie dla siaka.

O których drzwiach mowa? “te” drzwi mi nic nie mówią.

Na radarze ale przeczytałem w pda, Powiedz proszę gdzie narzędzia w dziczy info od dana gdzieś przy wieży węsze i nic.

Jakie narzędzia? I co to za zadanie? Nazwę zadania chociaż podaj. OP-2 ma miliony zadań i z pamięci ci nie podam dokładnych namiarów bez dokładniejszego info.

Chodzi mi o zadanie Narzędzia dla wasylego. Po wykonaniu zadania dla dana daje on namiary na te narzędzia w dziczy przy wieży.

Źle węszysz. Patrz 12 min

https://www.youtube.com/watch?v=x4eF9iCHjTQ

Ale ja radzę Ci dać sobie spokój z OP2, bo takich przegięć jest w nim na pęczki i zagrać w S2016.

Chodzi mi o zadanie Narzędzia dla wasylego. Po wykonaniu zadania dla dana daje on namiary na te narzędzia w dziczy przy wieży.

Ee no nie zniechęcaj mnie, według mnie opisy ukrytych fantów są słabe. Jak możesz to daj namiary na S2016.

@marek74chros - Przecież masz ją na forum. To Solianka 2016.

Dzięki . Pozdro.

Witam. Jestem w labiryncie na uratowanie syna marnotrawnego. Nie ma notatnika wartownik więc nie mogę otworzyć drzwi , wybiłem wszystkich monolitowcow .

Rozumiem, że nadal grasz w OP-2. Żeby rozwiązać sytuację z notatnikiem wartownika można go dopisać do sprzedaży
np. u Adrenaliny.
Nazwa przedmiotu mono_note
Na forum jest wątek o dodawaniu przedmiotów do sprzedaży.
Jakbyś nie dał rady wstaw sejwa na Agropromie.

Ale fajnie czyli wyjścia z pieczary nie ma i muszę przed wejściem do pieczary iść do adrenaliny dopisać do sprzedaży notatnik , oczywiście po poszukaniu na forum jak to się robi. To ta gra jest po to aby kombinować i poradnikowac i czitowac ? .

7 minut temu, marek74chros napisał:

Ale fajnie czyli wyjścia z pieczary nie ma i muszę przed wejściem do pieczary iść do adrenaliny dopisać do sprzedaży notatnik , oczywiście po poszukaniu na forum jak to się robi. To ta gra jest po to aby kombinować i poradnikowac i czitowac ? .

Wyjście z pieczary jest możesz potem iść do Adrenaliny. Jeśli grasz w OP-2 (bo nie odpowiedziałeś) wybrałeś jeden z trudniejszych modów a on niestety tak ma.

Jeśli chcesz wstaw sejwa może być w Labiryncie zrobię to miejsce.

Dzięki jak będę w domu to wstawię sejwa. Ale gdzieś widziałem na filmiku jak na dole labiryntu wchodzi się po ścianie obok trupa z receptą a ja nie mogę się wspiąć do drugiej jamy jest to związane z niewykonaniem zadania z synem marne.? Odnośnie dopisywania do sprzedaży teraz wiem skąd większość ma tyle amunicji i przedziwnych artów.?

Nie pamiętam na wyrywki OP-2 (jeśli grasz w ten mod) Większość grających jeśli potrafi może dopisywać amunicję itd… są tacy którzy wcale tego nie robią. Każdy gra po swojemu. Przeszedłem całe OP-2 zajęło mi to 11 miesięcy. Grałem też w pierwszą Soljankę i teraz skończyłem Soljankę 2016. Uważam to za najlepsze mody do STALKERA ale nadal uważam, że OP-2 jest najtrudniejsza i nie jest wolna od błędów. Czyli musisz uzbroić się w cierpliwość i możesz liczyć na pomoc na forum. Przy OP-2 często z niej korzystałem.

Zapomniałem tak gram w OP-2. I najważniejsze że mogę liczyć na pomoc. Dziękuję. Bo nie znam się na grzebaniu w plikach .

Czy dobry plik bo nie wiem. Jak tam wejść.

pomocy.sav

Wystarczy. Sprawdzę i dam znać.