Witam.
Szukam szpulek miedzianych najbliżej posterunku powinności na wysypisku i ich nie ma, zardzewiały czy ktoś na złom zaniósł ?, Ale na który?
Druga sprawa mam dla Akima wszystkie części mutków ale zadania nie zalicza, czemu?
Witam.
Szukam szpulek miedzianych najbliżej posterunku powinności na wysypisku i ich nie ma, zardzewiały czy ktoś na złom zaniósł ?, Ale na który?
Druga sprawa mam dla Akima wszystkie części mutków ale zadania nie zalicza, czemu?
Dzięki a te drzwi nie mam kodu a zrobiłem zadanie dla siaka.
O których drzwiach mowa? “te” drzwi mi nic nie mówią.
Na radarze ale przeczytałem w pda, Powiedz proszę gdzie narzędzia w dziczy info od dana gdzieś przy wieży węsze i nic.
Jakie narzędzia? I co to za zadanie? Nazwę zadania chociaż podaj. OP-2 ma miliony zadań i z pamięci ci nie podam dokładnych namiarów bez dokładniejszego info.
Chodzi mi o zadanie Narzędzia dla wasylego. Po wykonaniu zadania dla dana daje on namiary na te narzędzia w dziczy przy wieży.
Źle węszysz. Patrz 12 min
https://www.youtube.com/watch?v=x4eF9iCHjTQ
Ale ja radzę Ci dać sobie spokój z OP2, bo takich przegięć jest w nim na pęczki i zagrać w S2016.
Chodzi mi o zadanie Narzędzia dla wasylego. Po wykonaniu zadania dla dana daje on namiary na te narzędzia w dziczy przy wieży.
Ee no nie zniechęcaj mnie, według mnie opisy ukrytych fantów są słabe. Jak możesz to daj namiary na S2016.
@marek74chros - Przecież masz ją na forum. To Solianka 2016.
Dzięki . Pozdro.
Witam. Jestem w labiryncie na uratowanie syna marnotrawnego. Nie ma notatnika wartownik więc nie mogę otworzyć drzwi , wybiłem wszystkich monolitowcow .
Rozumiem, że nadal grasz w OP-2. Żeby rozwiązać sytuację z notatnikiem wartownika można go dopisać do sprzedaży
np. u Adrenaliny.
Nazwa przedmiotu mono_note
Na forum jest wątek o dodawaniu przedmiotów do sprzedaży.
Jakbyś nie dał rady wstaw sejwa na Agropromie.
Ale fajnie czyli wyjścia z pieczary nie ma i muszę przed wejściem do pieczary iść do adrenaliny dopisać do sprzedaży notatnik , oczywiście po poszukaniu na forum jak to się robi. To ta gra jest po to aby kombinować i poradnikowac i czitowac ? .
7 minut temu, marek74chros napisał:
Ale fajnie czyli wyjścia z pieczary nie ma i muszę przed wejściem do pieczary iść do adrenaliny dopisać do sprzedaży notatnik , oczywiście po poszukaniu na forum jak to się robi. To ta gra jest po to aby kombinować i poradnikowac i czitowac ? .
Wyjście z pieczary jest możesz potem iść do Adrenaliny. Jeśli grasz w OP-2 (bo nie odpowiedziałeś) wybrałeś jeden z trudniejszych modów a on niestety tak ma.
Jeśli chcesz wstaw sejwa może być w Labiryncie zrobię to miejsce.
Dzięki jak będę w domu to wstawię sejwa. Ale gdzieś widziałem na filmiku jak na dole labiryntu wchodzi się po ścianie obok trupa z receptą a ja nie mogę się wspiąć do drugiej jamy jest to związane z niewykonaniem zadania z synem marne.? Odnośnie dopisywania do sprzedaży teraz wiem skąd większość ma tyle amunicji i przedziwnych artów.?
Nie pamiętam na wyrywki OP-2 (jeśli grasz w ten mod) Większość grających jeśli potrafi może dopisywać amunicję itd… są tacy którzy wcale tego nie robią. Każdy gra po swojemu. Przeszedłem całe OP-2 zajęło mi to 11 miesięcy. Grałem też w pierwszą Soljankę i teraz skończyłem Soljankę 2016. Uważam to za najlepsze mody do STALKERA ale nadal uważam, że OP-2 jest najtrudniejsza i nie jest wolna od błędów. Czyli musisz uzbroić się w cierpliwość i możesz liczyć na pomoc na forum. Przy OP-2 często z niej korzystałem.
Zapomniałem tak gram w OP-2. I najważniejsze że mogę liczyć na pomoc. Dziękuję. Bo nie znam się na grzebaniu w plikach .
Czy dobry plik bo nie wiem. Jak tam wejść.
Wystarczy. Sprawdzę i dam znać.