Exo Neutrałów, baza Dzika, exo dla Woronina

Panowie, opcja szukaj nie działa zbyt dobrze, w poradniku nie znalazłam, nowy skrypt mnie załamuje. Pomóżcie proszę. :grin:
Gdzie znajdę:

• egzo neutrałów
  • niewidzialne egzo dla Woronina
  • gdzie jest baza Dzika, bo muszę tam iść.

Egzoszkielet neutrałów losowo z trupów można ściągnąć , czasami też losowo widziałem go za zabójcze pieniądze u któregoś z handlarzy chyba Siaka na Radarze ( ale od czego spawner , mechaniczny Yurek zaraz ci wysmaży jakiś pliczek :grin: ŻART )
Niewidzialne egzo dla Woronina znajdziesz na strychu jednego z budynków na ATP chyba w poradniku jest fotka
Baza Dzika to fabryczka w Dolinie Mroku tam gdzie jak świat światem a Zona Zoną zawsze siedzą bandyci ( no chyba że to Czyste Niebo wtedy siedzi tam Wolność)
No znalazłem
Przewodnik nowy po NS - Powinność , Powinnościowcy i ich questy - questy Woronina - jednorazowe questy niektóre dostepne od razu - przynieść egzoszkielet maskujący ( na samym końcu prawie ) :grin:

w poradniku nie znalazłam, nowy skrypt mnie załamuje.

Skrypt jest bardzo dobry, tylko nowości dużo. Korzystaj z nowego przewodnika po Soljance. Tam jest teraz wstawione dużo rzeczy.Pozostałe to.. Odpowiedzi na pytania. W Kwestach Akima jest opisane jak zdobyć wszystkie rzeczy dla niego. A maskujące exo. jest w kwestach Woronina.

//edit

gdzie się podział ten miły avatar.?

Dzięki. :grin:
Przyznam, ze się gubię w tym nowym poradniku. :confused: Niby znam a jakoś znaleźć nie mogę.
Kurcze, pda przy żurawiu nie ma, ukrytego pokoju nie mogę znaleźć.
Ale jeszcze nie podpowiadajcie, ja mam dzisiaj zły dzień, może jutro się uda.