Zwiastun nowego Fallout’a. Autentyk. Więcej informacji mają podać podczas tegorocznych E3, ale spekuluje się, że ma być to online rpg w stylu Rust lub Ark.
Zwiastun nowego Fallout’a. Autentyk. Więcej informacji mają podać podczas tegorocznych E3, ale spekuluje się, że ma być to online rpg w stylu Rust lub Ark.
…bez sensu gra…g-upia gra…normalnie podrobka The Sims ![]()
P.S. …autor niedoszly…![]()
5 minut temu, Mnich napisał:
…bez sensu gra…g-upia gra…normalnie podrobka The Sims
O ironio, to co Miszka napisałeś może się okazać prawdą. Jeśli planują coś w stylu ww gier, to dajcie spokój. Będzie bezsensowna sieczka, stawianie domków z gówna i papieru, a następnie rajdowanie… Taka konwencja gry może i dobra dla młodszej publiczności, ja wymagam jednak niec więcej klasy i dobrego smaku. ![]()
…powiadaja ,zem ja wieszcz za Lysej Gory…a teraz wyslij sms-a za wrozbe ![]()
SMS’a nie wyślę. Zaoszczędzone w ten sposób pieniądze zapewne przeznaczę na early access do Fallout 76
Łyso Ci, wróżbito Macieju?
a tak na powaznie … zaplacimy za gre ,za dlc ,za mody itp, oby tak nie bylo ,ale Bethesda juz male kroczki robi w tym kierunku
P.S. Maciej juz wylacial ,tera moja kolej ![]()
18 minut temu, Mnich napisał:
a tak na powaznie … zaplacimy za gre ,za dlc ,za mody itp, oby tak nie bylo ,ale Bethesda juz male kroczki robi w tym kierunku
Powiedziałbym, że miast małych kroczków poczyniła w tym kierunku już spore kroki. Wszystkie DLC do 4 + płatne dodatki w stylu broni i pancerza z DOOM. Dobrze chociaż, że jest Nexus i Beth z nimi nie wojuje.
2 minuty temu, Czujny napisał:
… że jest Nexus i Beth z nimi nie wojuje.
…jeszcze nie,ale moze zaczac. Jakies doswiadczenie z MMO niby juz maja,wiec wszystko sie okaze-zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
Trochę więcej z materiału przygotowanego na E3. akcja gry to teren Zachodniej Wirginii, świat czterokrotnie większy od tego z Fallout 4, a Fallout 76 to prequel całej serii .
Kolejny zwiastun przedstawiający sposoby i kierunki rozwoju postaci, oczywiście w specyficznej formie dla całej serii. W październiku ruszają beta testy pozwalające na sprawdzenie całej gry, a osiągnięcia w nich zdobyte gracze będą mogli zachować i wykorzystać w finalnej wersji gry.
Launcher Bethesdy do pobrania (sprawdzone, czyste). Trzeba założyć konto. Program po polsku.
https://download.cdp.bethesda.net/BethesdaNetLauncher_Setup.exe
Grę można już kupić w przedsprzedaży :
</p>
<p>
<strong>Premiera 14 listopada 2018 r.</strong>
</p>
<p>
<strong>Zamów już teraz, aby otrzymać dostęp do wersji B.E.T.A. Fallouta 76</strong>
</p>
<p class="games-detail-22144">
<span class="games-detail-22159">zł 249,99</span>
</p>
<section data-is="site-main" id="_bnContent" riot-tag="site-main" style="display: inherit;"><section class="__tag_games-detail column" data-is="games-detail" id="_bnMainInternal" riot-tag="games-detail">
</section></section>
Kolejny zwiastun tego typu, przedstawiający tryb kooperacji. Mimo iż gra będzie posiadać tryb single player, Bethesda stawia na grę multi player. Trzeba jednak uważać kogo wybierzemy do drużyny .
Fallout 76 podzielił graczy starego dobrego Fallouta, nie wspomnę o klasyce jak 1-wsza czy druga część ale Falloucie 3 czy New Vegas. Fallout 4 to już było coś innego, cukierkowego i jakoś mało Falloutowego. Ale nie powiem, zagrałem i nie żałuję.
Kupiłem F76 nie patrząc na sugestie zwolenników czy przeciwników. Dzisiaj F76 można kupić nawet za 20- 40 złotych, oczywiście nie na oficjalnej stronie Bethestdy bo tam cena stoi nadal wysoko. Gram, nie jest źle dla tych którzy mają sentyment dla tytułu i klimatu Zachodniej Wirginii po Wielkiej Wojnie.
Nie każdy Stalker był udany, nie każdy mod do Stalkera był mistrzostwem, to sentyment sprawia że gramy w coś co do końca nie spełniło naszych oczekiwań. Sentyment.
Raport odnośnie nadchodzącej aktualizacji. Data wydania aktualizacji zaplanowana na 5 lutego 2021 roku:
• Wprowadzono do gry możliwość całkowitego zresetowania parametrów S.P.E.C.I.A.L. postaci, co pozwoli graczom szybciej i prościej poprawiać zestawy. Po osiągnięciu 25-go poziomu postaci, będzie można tworzyć i zapisywać własne szablony wykorzystania punktów S.P.E.C.I.A.L. i wyboru kart zdolności, a następnie szybkie przełączanie się pomiędzy kartami możliwości i ponowne wykorzystanie punktów S.P.E.C.I.A.L. możliwe z pomocą automatów do kart rozliczeniowych. Taki automat będzie można postawić bezpośrednio w C.A.M.P. lub użyć go na dowolnej stacji kolejowej Appalachii. Niezbędne zmiany będziecie mogli wprowadzić w podróży. Początkowo każda z postaci będzie miała dostęp do dwóch zestawów do walki S.P.E.C.I.A.L., ale później ich ilość może się zwiększyć — na przykład, zakupić w Atomowym Sklepie.
• Teraz dzięki komórkom C.A.M.P. nie trzeba będzie wybierać, co robić — otworzyć mini-hotel «Pustkowie», wzmocnić placówkę Wolnych Stanów lub otworzyć własną stację «Czerwonej rakiety». Wasze postacie mogą zbudować wiele różnych C.A.M.P., które będą miały swoje koordynaty, budżet budowy, nazwę i unikalny znaczek na mapie. Tylko jeden z nich będzie nadal aktywny, ale możesz przełączać się między nimi za pomocą nowego widżetu lub ikon na mapie.
• Uproszczono system zarządzania sprzedawanymi przedmiotami. W handlowych automatach pojawi się większa ilość komórek dla przedmiotów, które będą wspólne dla wszystkich waszych automatów i C.A.M.P. Gabloty naprzeciw każdego C.A.M.P. będą własne — to pozwoli wam wystawić w każdej z nich różne przedmioty.
• Trwają prace nad możliwością rozmieszczania w ukryciach przedmiotów z kategorii «Displays», co da wam jeszcze jedną szansę pochwalenia się zdobyczą.
• Rozszerzenie codziennych operacji:
Twórcy gry Fallout 76 opowiedzieli o slotach C.A.M.P. i zestawach S.P.E.C.I.A.L. - dwóch nowych możliwościach, które zostaną zaprezentowane w aktualizacji «Pełna gotowość bojowa», która to wyjdzie 27 kwietnia tego roku. Gracze będą mogli wymyślić nowe paczki dla postaci i budować nowy schron w Appalachach.
Dla gry «Fallout 76» 7 lipca tego roku wyjdzie aktualizacja «Reign of Steel», które zakańcza fabularną linię Bractwa Stali. Po powrocie do Fort-Atlas sprzeczki między Paladynem Rahmanim i Rycerzem Shinem osiągają punkt wrzenia, a raporty o zaginionych ludziach i hordach supermutantów napływają z całych Appalachów. Gdzie poprowadzisz Bractwo? Co jest ważniejsze - sprawiedliwość czy obowiązek?
Aktualizacja zawiera:
• Nową linię zadań: określić przyszłość Bractwa Stali i dowiedzieć się, skąd pochodzą supermutanty
• Nowe lokacje i sprzęt: uzyskaj dostęp do unikalnego wyposażenia i odkrywaj nowe lokacje, aby dowiedzieć się, co dzieje się w Appalachach.
• Plansza piątego sezonu: K.D. Inkwell powraca w «Ucieczce z 42 wieku»! W miarę zdobywania kolejnych poziomów odblokujesz nowe nagrody (przedmioty dla C.A.M.P., kosmetyczne przedmioty, itd.). Sezon zaczyna się 7 lipca.
• Tworzenie legendarnych przedmiotów: używaj legendarnych modułów, aby tworzyć własne legendarne przedmioty z 1, 2 i 3 gwiazdkami bezpośrednio w swoim C.A.M.P.
Kilka dni temu Bethesda ogłosiła nadchodzącą aktualizację dla gry Fallout 76 pod nazwą Ekspedycje.
Ekspedycja zabierze graczy do radioaktywnych ruin Pittsburgha, znanych obecnie jako “Pitt”. Zrujnowane miasto w Pensylwanii, które po raz pierwszy pojawiło się w Fallout 3, jest pełne potwornych mutantów i innych zagrożeń.
Jakie zagrożenia i możliwości czekają na Ciebie w nowym miejscu? Tego dowiesz się w 2022 roku.
Z okazji urodzin dostałem kartę podarunkową empika i kupiłem Fallouta 76. Liczyłem na wielogodzinną zabawę i w sumie siedemdziesiątka szóstka ją w pełni gwarantuje. Problem polega na tym, że klimat Wirginii Zachodniej nie do końca mi się podoba.
Tak czy siak, mam rozegranych dopiero 6 godzin i nie pokuszę się o recenzję - jest zbyt wcześnie. Mam jeszcze jeden kłopot, a mianowicie chodzi mój sprzęt. Posiadam GTX 970, ale wypadałoby zmienić procek, bo możliwości karty są w tym momencie mocno ograniczone. Mam spadki FPS, a gra się zawiesza. Muszę uzbierać pieniądze na RAM, procesor i dopiero wtedy wrócę do Fallouta.