Panowie mam pytanie czy jest Fallout3 ale żeby nie potrzeba było internetu. Czyli taka fallout3 w która można grać niemieć neta ???![]()
Jak tak to proszę stronkę na której jest do sprzedania Fallout3 w którym nie potrzeba INTERNETU !!!![]()
Panowie mam pytanie czy jest Fallout3 ale żeby nie potrzeba było internetu. Czyli taka fallout3 w która można grać niemieć neta ???![]()
Jak tak to proszę stronkę na której jest do sprzedania Fallout3 w którym nie potrzeba INTERNETU !!!![]()
Nie potrzebuje neta. Można grać śmiało bez problemów. Ale dokup sobie kilka dodatków gdyż wątek główny jest krótki.
Z tego co wiem to pudełkowy Fallout 3 nie potrzebuje internetu.Może myślisz o Fallout New Vegas ?.Ten i owszem potrzebuje aktywacji przez Steam.Fallout 3 był robiony z usługą Games for Windows która w polskiej wersji była wyłączona.
Dobra panowie sorry że odkopuje ten temat ale w piątek przed świętami zakupiłem FALLOUT 3 naprawdę polecam tą grę osobiście ![]()
PS.Tak myślałem żeby zrobić dział FALLOUTA 3-jki (np.jak jest dział STALKER ZEW PRYPECI to żeby zrobić FALLOUT 3 bo jednak trochę FALLOUT jest podobny do STALKERA i jak myślicie) ???