“Mój” Jocha na Wysypisku nie miał fleszki (przy sobie miał tylko PDA). Próbowałem wcześniejszych zapisów i nadal brak u niego tego przedmiotu… Czy w czasie wypełniania zadań dla niego uzyskuje się tą fleszkę? Proszę o pomoc.
Szef bandytów Jocha, ma mieć tylko PDA.
Nie pamiętam, czy jest jakaś wskazówka, aby miał mieć fleszkę. Kwestowi NPCe, maja zawsze tylko jeden item. A fleszki, to raczej są już przy uśmierconych przez moda NPCach, lub w jakichś schowkach.
W “Nie poradnik ale podpowiedzi o PDA i fleszkach.” są wskazówki od rus graczy, gdzie i czego należy szukać.
Dziękuje za odpowiedź. Zadałem to pytanie dlatego że właśnie w “Nie poradniku ale podpowiedziach o PDA i fleszkach.” jest wskazówka od gracza rosyjskiego SUGERUJĄCA że fleszkę ma też Jocha - i to wprowadziło mnie w konsternację.
TERAZ PODPOWIEDZI O FLESZKACH.
- Na Kordonie w trupach żołnierzy - 2 jednakowe.
- Na zapleczu u Sidorowicza - 1.
- U Jjochy.
- Na jantarze - 4
- DM, w estakadzie - 4.
Fleszki o przejściach do Limańska i na bagna są podwójne.
W każdym bądź razie, w różnych grach, u Jochy znajdowałem tylko PDA. Nie tylko w RBFF, ale też w Odrodzonym, będącym wersją podstawową tego moda. Obojętnie, czy zabiła go ekipa wspomagająca, czy też zabijałem go sam, koło Pchlego targu. Ale w tym modzie najważniejszym jest pozyskanie trzech Artefaktów śmierci, a wszystko pozostałe, to tylko droga do celu.