Fleszki muzyczne do Soljanki

A jak to właściwie uruchomić w grze? Bo w odtwarzaczu MP3 mogę słuchać tylko radia.

Trzeba podmienić istniejące pliki i kupić sobie np. u Sidorowicza odtwarzacz MP3. Odtwarzacz działa i bez podmiany plików, ale zamiast piosenek jest po kilka sekund szumu, bo oryginalnie w grze wszystkie pliki dźwiekowe zawierają tylko szum.

To czyli w czasie gry nie da się słuchać? Bo już się pogubiłem, pliki podmieniłem ,ale mogę słuchać tylko radia.

Sorry, zapomniałem, że w grze musisz jeszcze mieś ‘fleszki muzycne’ czyli pendrajwy z muzyką. Do kupienia lub zdobycia. Każda fleszka zawiera 16 utworów. U Sidora możesz kupić jedną z nich

Chętnie pobiorę bo widziałem na fleszkach dużo fajnych zespołów które z racji kiepskiej znajomości języka są dla mnie ciężko osiągalne. :smiley:
Ale do gry juz raczej nie wrzucę (już teraz save ładuje mi się 3 minuty) xD

Słusznie , nie wrzucaj tych fleszek do moda, zbyt duże obciążenie dla wczytywania sejwów.

Po co tak obciążać komputer bez tego sola ma wysokie wymagania i daje popalić nawet mocnym maszyną. To jedyne ograniczenie z powodu którego nie gram w tego moda.

[Ciachu-ciach] Obelgi i złorzeczenia pod adresem MP3 playera który nie działał oraz autorów tegoż [/Ciachu-ciach]

Miedziany zobacz na posty 22 i 24.

Gdzie mam wcisnąć żeby zagrało ?

Już nie pamiętam, ale w twoim przypadku naciśnij na czerwoną lub niebieską fleszkę albo na kółeczko obok nazwy utworu.

Naciskałem chyba wszystkie kółeczka i fleszki widoczne na ekranie. Dlatego mi tak ciśnienie skoczyło i bluźniłem. Tego nie idzie uruchomić. U Ciebie to gra w jakiś magiczny sposób ? Którym guzikiem włączasz ?

Ale wrzuciłeś gamedatę z plikami muzycznymi do moda? :slight_smile: U mnie działało bez zarzutu gdy wrzuciłem na próbę, jest kilka niezłych utworów.

Hehe ja chyba zwariowałem bo to jakiś matrix. Korn powiedź po prostu jak włączyłeś to mp3. Kliknąłeś dwa razy w ekwipunku na odtwarzacz otwarło się okno mp3 i … ?

Przejrzyj cały temat od początku , wrzuć jeszcze raz pliki z muzyką do gamedaty moda, pogłośnij muzykę, możesz słuchać tylko tych utworów do których masz fleszki- obecnie widzę że masz tylko dwie- nie wiem czemu ma nie działać.

Błagam. Powiedź mi którym przyciskiem włączasz muzykę w tym mp3.

Nie pamiętam , jak nie działa MP3 to posłuchaj se radia. :slight_smile:

Mam jasność, dziękuję.

Nowy link w pierwszym poście

Dobra czy tylko mnie wyskakuje okno z podaniem hasła jak chce rozpakować archiwum?