Fleszki muzyczne do Soljanki

Pliki muzycznei oraz tłumaczenie tytułow utworów w fleszkach. Pobrać, rozpakować, wkleić folder gamedata do katalogu głownego gry z zamiana plików.

//Edycja 29.01.2012

Poniewaz linki na RapidShare wygasły, podaję nowy link do pobrania całości w jednym kawałku z wupload dzieki uprzejmości Bubera:

Fleszki_muzyczne_PL.7z

Wszystko offline, jeśli możecie proszę o reupload

Tera Online

Jeśli miałeś jakiś udział w uruchomieniu tych linków, to dziękuję, a jeśli nie, to i tak dzięki za zwrócenie uwagi, że działają. Tylko dlaczego raz są a raz nie?

Po prostu trzeba pobierać bezpośrednio na podanych stronach. Poprzednio próbowałem pobrać przez JDownloader i nie wiem dlaczego, wyświetlało że wszystkie są offline.

Jak ktoś chcę mogę wysłać na hotfiles lub coś innego co pozwala wysyłać przez ftp.

Gdybyś mógł wysłać np. na filesonic lub megaupload, bo te fleszki dość dużo ważą i można by je wtedy wygodnie ściągnąć przez jdownloader ,będę bardzo wdzięczny.

Ja mam pytanie..czy po pobraniu tych plików można je odtworzyć w jakimś odtwarzaczu ,czy są ściśle związane z grą..?

Ja mam pytanie..czy po pobraniu tych plików można je odtworzyć w jakimś odtwarzaczu ,czy są ściśle związane z grą..?

Foobar2000

http://www.foobar2000.org/

Polecam mało ramu pobiera i jest super i dobra jakości :face_with_tongue:

@korn6 - Ja niestety nie jestem teraz w stanie przerzucić tych plików
@malaks - To sa pliki w formacie .ogm. Winamp odtwarza je bez problemu. Gorzej z przekodowaniem mp3 na ten format, ponieważ w Soljance zastosowany jest jakaś niezbyt typowa odmiana tego formatu, niestety nie pamiętam już o co chodzi. W każdym razie myzyka przetworzona na standardowy.ogf nie chodzi…

To sa pliki w formacie .ogm. Winamp odtwarza je bez problemu.

To mi w zupełności wystarcza…chcę tylko posłuchać tych kawałków

Foobar2000

Polecam mało ramu pobiera i jest super i dobra jakości

…dzięki Depa pobiorę bo takiego jeszcze nie testowałem…

Prawdopodobnie wiem dlaczego dla niektórych te linki są dostępne a dla innych nie.
Sprawdzenie w RapidShare pokazało, że same pliki są dostępne, jeśli wybierze się linki aktywnie klikając w nie na stronie. Natomiast skopiowanie linków tak jak są do managera download nie da rezultatu, bo nazwy na forum są skrócone i takich RapidShare nie akceptuje…
Poprawiłem formę linków i teraz można je wszystkie skopiować do JDownloadera :face_with_tongue:

Ej jak to rospakowaci ?

7Zip Winrar ?

Trzeba mieć program archiwizujący 7zip w najnowszej wersji. Jeśli go zainstalujesz, wystarczy kliknąć na pierwszy plik i to wszystko.

Ile łącznie zajmują te pliki z muzyką, jeżeli ponad 600 Mega to je odpuszczam, można grać bez nich.

Dużo więcej, 1,3 GB

To odpuszczam sciąganie za dużo wole pobrać jakiegoś moda.

Zwłaszcza że jest to trochę jak kwiatek do kozucha… Jak dla mnie chodzenie po Zonie ze słuchawkami od playera w uszach to proszenie się o kłopoty. Jednym słowem tylko wydana kasa na odtwarzacz MP3 i wzrost zagrożenia w terenie, bo możesz nie dosłyszeć zagrożenia. Ale skoro w modzie jest - to jest do dyspozycji :face_with_tongue:

No co wy …
Przecież jest tam regulacja głośności :grin:
A poza tym nie ma to jak nie usłyszeć psuedopsa i zobaczyć go w ostatniej chwili jak na ciebie skacze … brrrr - to jest dopiero dreszcz emocji :face_with_tongue:

Wole wszystko słyszeć i widzieć wszystko wczesniej.