Jeśli miałeś jakiś udział w uruchomieniu tych linków, to dziękuję, a jeśli nie, to i tak dzięki za zwrócenie uwagi, że działają. Tylko dlaczego raz są a raz nie?
Po prostu trzeba pobierać bezpośrednio na podanych stronach. Poprzednio próbowałem pobrać przez JDownloader i nie wiem dlaczego, wyświetlało że wszystkie są offline.
Gdybyś mógł wysłać np. na filesonic lub megaupload, bo te fleszki dość dużo ważą i można by je wtedy wygodnie ściągnąć przez jdownloader ,będę bardzo wdzięczny.
@korn6 - Ja niestety nie jestem teraz w stanie przerzucić tych plików @malaks - To sa pliki w formacie .ogm. Winamp odtwarza je bez problemu. Gorzej z przekodowaniem mp3 na ten format, ponieważ w Soljance zastosowany jest jakaś niezbyt typowa odmiana tego formatu, niestety nie pamiętam już o co chodzi. W każdym razie myzyka przetworzona na standardowy.ogf nie chodzi…
Prawdopodobnie wiem dlaczego dla niektórych te linki są dostępne a dla innych nie.
Sprawdzenie w RapidShare pokazało, że same pliki są dostępne, jeśli wybierze się linki aktywnie klikając w nie na stronie. Natomiast skopiowanie linków tak jak są do managera download nie da rezultatu, bo nazwy na forum są skrócone i takich RapidShare nie akceptuje…
Poprawiłem formę linków i teraz można je wszystkie skopiować do JDownloadera
Zwłaszcza że jest to trochę jak kwiatek do kozucha… Jak dla mnie chodzenie po Zonie ze słuchawkami od playera w uszach to proszenie się o kłopoty. Jednym słowem tylko wydana kasa na odtwarzacz MP3 i wzrost zagrożenia w terenie, bo możesz nie dosłyszeć zagrożenia. Ale skoro w modzie jest - to jest do dyspozycji
No co wy …
Przecież jest tam regulacja głośności
A poza tym nie ma to jak nie usłyszeć psuedopsa i zobaczyć go w ostatniej chwili jak na ciebie skacze … brrrr - to jest dopiero dreszcz emocji