Flin czy lakoś tak xD

Witam!
Mam taką misje poboczną, w której mam udowodnić, że Flin (czy jak to sie pisze xd) gada same wymyślone historie. Niedawno zniszczyłem legowisko pijawek gazem trującem, a ten mi gada, że on je rozwalił strzelbą:/
Teraz nie wiem co tu zrobić:
czy czekać, aż on gdzieś wyruszy, czy pogadać z kimś, czy co tu zrobić;/
Byłbym wdzięczny za szybką odpowieć!
Pozdrawiam!
Stalker020294

Wykonaj misje z 3 detektorami dla Sowy i jak ją wykonasz dostaniesz ten detektor.

A gdzie można dostać ten skaner??

Wejdź na górę - taki jakby podest i użyj Svaroga czy jak się tam nazywa ten specjalny detektor - ten co wykrywa anomalie. Jak to zrobisz to sam zobaczysz co dalej :grin:

Też tak mam:)
Ale mam jeszcze jeden problem, ale z inną misją.
Mianowicie mam zbadać pewien obszar, w którym detektory wykryły dziwne zjawisko (czy coś) w pobliżu anomalii. Miejsce to wygląda jak stadion, a jak wchodze po schodach to dochodzą do mnie wiadomości o pomoc np.: "Proszę o pomoc ‘szum’ nie utrzymamy się dłużej niż 3 ‘szum’ "
Co tu zrobić?? Gdzie wejść?? Gdzie zajżeć??

A u mnie na bank było ich dwóch właśnie w oko mi się rzucił 1 Egzo Wolności i luknąłem, a to to samo imię.

Ja, jako że byłem neutralny tego questa nie miałem,natomiast jak pamiętam to ten Flint w egzo pojawił się w Janowie dopiero po wydaniu poszukiwanego Flinta chłopom z Wolności,stąd moje skojarzenie,chociaż nie ukrywam,że tego w egzo mogłem wcześniej spotkać,tyle że nie przywiązywałem do tego wagi…

A to jest jakiś Bug bo.
Jak broniłem składu ammo przed Powinnością to był tam koleś co się tak nazywał w Egzo właśnie wracam do Janowa nasz koleżka tez Flin w zwykłym mundurze po prostu jest ich dwóch.

Na końcu wydajesz kolesia władzom Wolności bądź innym ludziom.

…i co się z nim dzieje,jak wydasz go Wolności?..otóż dalej stoi owy Flint w Janowie,dalej dużo gada a Wolność tak się z nim policzyła,że teraz koleżka ma na sobie egzo,ma się całkiem dobrze,a i pewnie sobie chwali nowy mundurek :grin:.

Nie musisz się podpisywać wiemy, że Ty to piszeesz :smiley:
Z tym gościem możesz gadać najlepiej jak zakończy swoją historię i wygarnąć mu jaka jest prawda. Sytuacja powtórzy się jeszcze ze 2 razy (inne historie zmyśli) i jeszcze inna sprawa z nim związana wyjdzie. Na końcu wydajesz kolesia władzom Wolności bądź innym ludziom.