@DaveLja
Ja generalnie raz grałem Bandytą i miałem tylko raz problem (nie pamiętam dokladnie czy to to, bo to kilka lat temu było, ale chyba w Limańsku jakiś oddział był wrogo nastawiony wobec mnie no i jedynie do mnie nawalali i nic więcej)
Ale odpowiadając na twoje pytania:
W dniu 13.11.2022 o 17:07, DaveLja napisał(a):
Kiedy najlepiej się dołączyć
- Nie napisałeś, czy już na Wysypisku byłeś tak więc powiem ci co i jak trzeba zrobić.
Generalnie jakbyś nie wszedł to Bandyci będą kontrolować przejścia, nie możesz ich zaatakować, bo popsujesz reputacje z nimi. Masz do wyboru:
a) Wybrać opcję z oddaniem im kasy
b) Wybrać opcję gdzie nie oddajesz im kasy i spierniczasz od nich daleko aż do bazy Bandytów
Potem sobie już tylko idziesz pogadać z Jogą
Ale teraz konkretnie - Do Bandytów najlepiej dołączyć dopiero po ukończeniu zadania z ochroną stalkerów na Jantarze kiedy będą wyłączać pole psionicznie (powodem jest to, że gdybyś dołączył wcześniej to ci stalkerzy by po prostu byli wrodzy i nie ukończyłbyś zadania)
Czy da się pokonać stalkerów i jaka jest za to nagroda
- Oczywiście, że tak.
Najpierw za przyjęcie Joga ci daje w ciul granatów i 20.000 Rubli
Najlepiej rzucająca się w oczy rzecz w nagrodę za rozwalenie stalkerów jest granatnik i **37.000 Rubli.**Jeszcze coś dostajesz dodatkowo, ale to nie pamiętam to.
Czy potem będzie cel na zniszczenie powinnośći
- Nie
Jeżeli chcesz powalczyć z Powinnością to dołącz do Wolności
Czy bandyci będą respili nowe oddziały bo pamiętam ,że jak byli już tylko w bazie ( nienaruszonej ) to nawet się z niej nie ruszali…
- Tak
Mam nadzieję, że pomogłem. Generalnie to bycie Bandytem sprawia że gra się robi trudniejsza, bo PRAWIE WSZYSTKIE frakcję są wrogo nastawieni (Poza Wolnością, Renegetami i chyba Czystym Niebem), ale cóż…heh, grasz w Czyste Niebo, więc nic cię już nie zaskoczy chyba xD